powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Έπιασε δουλειά...

Οι πάντες περίμεναν τον πρόεδρο του Διαγόρα να επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Ο κ. Μέντος Ζωάννου με την επιστροφή του ξεκίνησε τις επαφές με τους συνεργάτες του για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην ομάδα αλλά και να δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλο το φάσμα.
Από το μπάσκετ και τον στίβο μέχρι την ποδηλασία το βόλεϊ και προ πάντων το ποδόσφαιρο το οποίο χρήζει άμεσης παρέμβασης.
Ο πρόεδρος του γηραιού συζητούσε μέχρι αργά χθες στη Λέσχη του συλλόγου με τους συνεργάτες του για βρει λύσεις σε θέματα που απασχολούν όλα τα τμήματα ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Μέντο για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Επιζητείται η πλαισίωση της επιτροπής και του Μιχάλη Μέντου από ανθρώπους που έχουν ήδη επιλεγεί και τυγχάνουν της απολύτου εμπιστοσύνης και του Διαγόρα αλλά και του υπευθύνου της επιτροπής.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρώτη συνάντηση του Μέντου Ζωάννου με τους συνεργάτες του στην Διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να γίνουν γνωστές σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου