powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ποδόσφαιρο-Αγριεμένο το εφηβικό

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Διαγόρας ήταν εκπληκτικός και καταιγιστικός, με αποτέλεσμα να διαλύσει τον Απόλλωνα από τις Καλυθιές με το απίστευτο 7-0 εκτός έδρας. Γενικά ο Διαγόρας δείχνει εξαιρετικά φορμαρισμένος τελευταία, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ έτσι όπως έχει πάει το πρωτάθλημα, η ομάδα του κυρίου Μόσχου έχει βλέψεις ακόμα για το πρωτάθλημα, με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων βέβαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αδικοχαμένου Φίλιππου Δελαπόρτα, ενώ αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.
1
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήδη στο 16’ ο Διαγόρας βρέθηκε να κερδίζει με 4-0, δείχνοντας εξαιρετικά αποφασισμένος. Στο 2’ ο Κεφαλάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παυλίδη, στο 8’ ο Καραγιάννης έκλέψε, πλάσαρε και έκανε το 2-0, στο 13’ και πάλι ο Καραγιάννης, έκανε το 3-0 με όμορφο σκαφτό πλασέ, ενώ στο 16’ ο Μόσχος έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Ο Διαγόρας όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 50’ ο Κεφαλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, στο 60’ σε μία φάση διαρκείας με 2 δοκάρια, ο Γκρίζης με δυνατό σουτ έκανε το 6-0, με τον Μανδαλιό να ολοκληρώνει το θρίαμβο της ομάδας του στο 76’ με κοντινό πλασέ, ύστερα από κόρνερ του Καραγιάννη. Σαρρής, Βασιλάς, Πέρος, πολύ καλή η διαιτησία. Η ομάδα του Διαγόρα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την αντίστοιχη του Απόλλων Καλυθιών για την φιλοξενία της.
Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, ο Κλεάνθης έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον Αρη Αρχαγγέλου, ισοφαριζόμενος στο τέλος, ενώ ο Διγενής επικράτησε με 3-0 πολύ εύκολα της Νίκης Ρόδου και πλέον η κορυφή παίρνει φωτιά στα τελευταία παιχνίδια.
Απόλλων: Κούφαλης, Κώστας, Ταντίκης, Μιχαλάς, Κωστόπουλος, Σαββούλης, Χατζηγιάννης, Σχποιναράκης, Καφετζής, Τσαλίκης, Κιόττου.Επαιξαν και οι Τζάρτζαλος, Ζαφείρης, Φερχάτι, Ηλίας Α., Ροδίτης, Σπαχίου, Ηλίας Λ.
Διαγόρας: Σαμολαδας, Αθγενικός, Κουλούμπρης, Τριανταφυλλίδης, Λάππας, Μπάρδης, Κερφαλάκης, Μόσχος, Καραγιάννης., Φλεβάρης, Παυλίδης. Κ οι Καρελλάς, Σιδερής, Ρούφας, Μιτζιρίκης, Μανδαλιός, Γκρίζης, Τσίγκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου