powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Κέρδισε τις εντυπώσεις και έναν βαθμό


Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Α.Ο Δικαίου και Διαγόρας στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Δ' Εθνική αφού ήρθαν ισόπαλοι (2-2). Οι κυανόλευκοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο αφού στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στο 2-2. Στην αρχή του αγώνα δόθηκε τιμητική πλακέτα απ' την διοίκηση του Α.Ο Δικαίου στον Στάθη Γκουντελίτσα για την προσφορά του στον Κωακό ποδόσφαιρο.

Εικόνα

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 1ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Χατζησουλεϊμάν και στην συνέχεια μέχρι τα μισά στου πρώτου μέρους πίεσαν αρκετά ψηλά για να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ. Μετά το 30' ο Διαγόρας ισορρόπησε το ματς δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Α.Ο Δικαίου ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ με τον Πέτρο Χατζηβασίλη και πήγε έτσι με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Διαγόρας έδειξε περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Ιμεραλιλάι με τον ίδιο παίκτη μάλιστα στο 68' να εκτελεί και το πέναλτι που κέρδισε ο Διαγόρας, με τον Χατζηβασίλη Γ. να του λέει «όχι».
Ο Α.Ο Δικαίου έδειχνε ότι δεν είχε δυνάμεις να απειλήσει την εστία του Γιακούμαρου σε αντίθεση με τους «πιτσιρικάδες» του Διαγόρα που δεν παράτησαν το ματς και κατάφεραν στις καθυστερήσεις με τον Ιμεραλιλάι να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ' τον Διαγόρα οι Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης και Κουλούμπρης ενώ από πλευράς Α.Ο Δικαίου ξεχώρισαν οι Πρέκας, Μυλωνάς και Γιάννης Χατζηβασίλης.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία του Νιδριώτη και τον βοηθών του Κορτέση και Κιριακουλέα.
Στοιχεία αγώνα
Διαιτητές: Νιδριώτης, Κορτέσης, Κιριακουλέα.
A.O Δικαίου: Χατζηβασίλης Γ., Χατζηβασίλης Π., Σιώμος (46' Πης), Μυλωνάς, Πρέκα, Σκαλέρης, Τράκας, Μποϊλής Μ., Πανόπουλος, Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς (83' Γκουντελίτσας).
Διαγόρας: Γιακούμαρος, Αυγενικός, Παυλίδης ( 55' Κουλουμπρής), Κοσκιού, Μιχαλόπουλος, Λάππας, Μόσχος, Μπουρδής, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπαούρης.
To φιλμ του αγώνα:
1' ΓΚΟΛ!! Σέντρα σουτ του Πρέκα, με τους αμυντικούς του Διαγόρα να απομακρύνουν, τον Χατζησουλεϊμάν να προλαβαίνει την μπάλα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.
15' Εκτέλεση φάουλ από τον Σκαλέρη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιακούμαρου.
25' Σέντρα του Πανόπουλου, έκανε το σουτ ο Σκαλέρης με την μπάλα να καταλήγει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιακούμαρου.
36' Διπλή ευκαιρία για τον Διαγόρα, σέντρα σουτ του Μπάρδη από το σημείο του πέναλτι με την μπάλα να περνάει πλάγια και στην επαναφορά ο Ιμεραλιλάι έκανε την σέντρα με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δίχτυα του Χατζηβασίλη Γ.
40' Ο Μπάρδης βρέθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Χατζηβασίλη Γ. να διώχνει σε κόρνερ.
42' ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση κόρνερ του Σιώμου στον Μυλωνά ο οποίος έκανε την σέντρα, με τον Χατζηβασίλη Π. να παίρνει την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα του Γιακούμαρου κάνοντας το 2-0.

Ημίχρονο

47' Σουτ του Πανόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιακούμαρου.
49' Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από τον Μπάρδη, με τον Χατζηβασίλη Γ. να μπλοκάρει εύκολα.
58' Προσπάθεια του Μπαούρη μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Χατζηβασίλη Γ. με τον τερματοφύλακα του Α.Ο Δικαίου να μπλοκάρει εύκολα.
65' ΓΚΟΛ!! Ο Κουλούμπρης έκανε την παράλληλη σέντρα,με τον Ιμεραλιλάι να παίρνει την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
68' Πέναλτι για τον Διαγόρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Mπαούρης με τον Χατζηβασίλη Γ. να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ιμεραλιλάι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
80' Εκτέλεση φάουλ από τον Ιμεραλιλάι, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χατζηβασίλης Γ.
82' Σέντρα του Πανόπουλου, με την μπάλα να καταλήγει στον Σκαλέρη και το πλασέ του να περνάει λίγο άουτ.
85' Σουτ του Σκαλέρη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιακούμαρος.
93' ΓΚΟΛ!! Βαθιά μπαλιά του Κιόσκου, εντυπωσιακό σουτ του Ιμεραλιλάι ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηβασίλη Γ. για το 2-2.
http://giafkasports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου