powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συντελείται Αναγέννηση



Επιτέλους τελειώνει το 2012.
Έτος στο οποίο ο Διαγόρας πέρασε μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων χρόνων, με την ομάδα να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και να μην μπορεί να σταθεί αγωνιστικά αξιοπρεπώς στην Δ εθνική.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες και οι περιορισμένες ημέρες στις οποίες έπρεπε να ανασυνταχθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα τον Σεπτέμβρη του 2012, έφεραν τον Διαγόρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη θέση σήμερα με την ομάδα να μετράει συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις.
Επειδή όμως το πρόβλημα του Διαγόρα ήταν καθαρά και μόνο αγωνιστικό( λόγω της δύσκολης μεταγραφικής περιόδου του Σεπτέμβρη όπως έγραψα παραπάνω) με την ομάδα να μην αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα, φτάσαμε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην οποία δείχνουν να αλλάζουν τα δεδομένα.
Μεταγραφική περίοδο στην οποία η διοίκηση δείχνει να κινείτε με σχέδιο,μεθοδικότητα και κυρίως χωρίς την ασφυκτική πίεση του χρόνου, ετοιμάζοντας μια ομάδα που θα επαναφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τον Διαγόρα σε εθνικές κατηγορίες.
Ήδη από τώρα και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρας θα συνεχίσει με τις προσθήκες του Επιφάνη και Μπαούρη που ήδη έχουν υπογράψει,των Κετσέ και Μαριετάκη που ο κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην ομάδα ενώ ανήκουν στον Διαγόρα αλλά τώρα ενσωματώνονται και αυτοί,  και την επιστροφή με την νέα χρονιά του άτυχου Πατούχου που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον πρώτο γύρο λόγω του τραυματισμού που είχε.
Ήδη δηλαδή μιλάμε για πέντε πολύ καλές προσθήκες.
Σε αυτές θα προστεθούν και οι δυο παίκτες,  που έχει δικαίωμα να αποκτήσει από τα τοπικά πρωταθλήματα ο Διαγόρας, οι οποίοι φυσικά θα είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
Οι άνθρωποι του Διαγόρα βέβαια δεν μένουν μόνο στην φετινή χρονιά και το τι θα γίνει φέτος αλλά ήδη ετοιμάζουν τον Διαγόρα και την επόμενης χρονιάς με μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Διαγόρας μπαίνει σε μια νέα εποχή με σκοπό την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας και επιστροφή όσο πιο γρήγορα αλλά σωστά εκεί που ανήκει.
Εύχομαι το 2013 να είναι μια καλή Διαγορίτικη χρονιά στην οποία θα αρχίσει η άνοδος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου