powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Εφηβικό-Διπρόσωπος...


Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Διαγόρας στο παιχνίδι του εφηβικού με αντίπαλο τον Αέρα Αφάντου στο γήπεδο ΕΑΚ.
Διπρόσωπος όχι στην υπεροχή έναντι του αντιπάλου, αλλά στην σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα του Διαγόρα πέταξε το πρώτα 20 λεπτά του αγώνα έχοντας μια ανούσια κατοχή μπάλας, χωρίς να δείξει την διάθεση να παίξει με πάθος και σοβαρότητα που χρειάζεται για να παίξεις ποδόσφαιρο.
Στα περισσότερα παιχνίδια είναι αλήθεια ότι ο Διαγόρας μπαίνει νωθρά, χάνει τα πρώτα λεπτά αρκετές μονομαχίες, και δυσκολεύετε να πατήσει καλά, αλλά σήμερα το ξεκίνημα ήταν κάκιστο.
Από το 20' και μετά άρχισε να ξυπνάει από τον λήθαργο και άρχισε να γίνετε απειλητικός για την άμυνα του Αέρα πιέζοντας για να ανοίξει το σκορ χωρίς επιτυχία μέχρι το ημίχρονο, με εξαίρεση το γκολ του Καρελλά που ακυρώθηκε ως χέρι.
Στο ημίχρονο του αγώνα ο προπονητής του Διαγόρα Γιώργος Μόσχος αφύπνισε τους παίκτες του, κάνοντας και μια εσωτερική αλλαγή, περνώντας τον Μπάρδη σέντερ φορ, και μετά από 4 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο αυτός τον δικαίωσε, με μια ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή και αριστερό σουτ που κατέληξε στο βάθος της εστίας κάνοντας το 1-0 στο 44'.
Ο προπονητής του Διαγόρα συνέχισε τις αλλαγές περνώντας μετά από 3 λεπτά τον Μόσχο, ο οποίος αμέσως χρίστηκε σκόρερ με την πρώτη του επαφή με την μπάλα από κόρνερ του Κουλούμπρη και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνοντας το 2-0 στο 47'.
Ο Διαγόρας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αερα και στο 50' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Αυγενικού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το 3-0 ήρθε από ωραία πλαγιοκόπηση του Παυλίδη και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Καραγιάννης δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει στο 53'.
Το σκορ έκλεισε με πλασέ του Μπάρδη στο πρώτο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Κουλούμπρη στο 65' κάνοντας το 4-0.
Κακός ο Διαγόρας στο πρώτο ημίχρονο αλλά εξαιρετικός στο δεύτερο που έδειξε ότι όταν παίζει με σοβαρότητα,πάθος,με ταχύτητα  και με την μπάλα κάτω είναι μια πολύ καλή ομάδα.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μπαριανάκης, Τσιμπιδάκης, Κουλούμπρης, Μπάρδης, Λάππας, Τριανταφυλλίδης, Τσίγκος, Αυγενικός, Παυλίδης, Καρελλάς, Καραγιάννης.
Έπαιξαν και οι: Μόσχος, Σιδερής, Ρούφας.

stefgas's diagoras -aeras-u17 2012 album on Photobucket

1 σχόλιο: