powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΑΓΩΝΙΑ

Δεν υπήρξε καμιά εξέλιξη χθες στον Διαγόρα. Έχουν δρομολογηθεί καταστάσεις αλλά και κινήσεις από όλους, προς την κατεύθυνση του διπλού στόχου.

-Την εξασφάλιση των οικονομικών για να λειτουργήσει η ομάδα στο περιφερειακό
-Αλλά και την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας, που λογικά θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία το συντομότερο δυνατόν.

Αυτό που βγαίνει από τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν από τον σύλλογο, είναι πώς θα βασισθεί στις οικονομικές του δυνάμεις και θα στηριχθεί σε δικά του παιδιά-ταλέντα, τα οποία και θέληση έχουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά προ πάντων να βοηθήσουν τον Διαγόρα να ξαναμπεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Η άπνοια η χθεσινή, οφείλεται στο γεγονός πως για δικούς του λόγους βρίσκεται εκτός Ρόδου για λίγες μέρες, ο πρόεδρος του συλλόγου Πανάγος Ι. Πανάγος, αλλά και στο γεγονός πώς τα μέλη της τετραμελούς επιτροπής που επαναδραστηριοποιήθηκε, ήσαν απασχολημένα με επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα οι ιθύνοντες του κλεισίματος του ρόστερ με προεξάρχοντες τους Δημήτρη Διακολουκά και τον προπονητή Μιχάλη Τσιβρινή, καταβάλουν έντονες προσπάθειες, για να ολοκληρώσουν τις επαφές τους και να συγκεντρώσουν στο ρόστερ της ομάδας τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Από κει κι ύστερα πάντως, υπάρχουν ακόμα μερικές μέρες μέχρι τις 31 Ιουλίου, ημερομηνία που δόθηκε σαν καταλυτική για το αν τελικά θα μπορέσει ο Διαγόρας να παίξει στην Κατηγορία. Ουσιαστικά δηλαδή οι πάντες θέλουν.

Κι οι μέρες που απομένουν είναι πολύ ιδιαίτερες και για κείνους που κάνουν την προσπάθεια, αλλά και για κείνους που περιμένουν να παρουσιάσουν ξανά αγωνιστικά τον Διαγόρα. Από σήμερα πιθανολογείται πώς η τετραμελής θα ξεκινήσει εκ νέου τις προσπάθειες των επαφών με παράγοντες της ομάδας αλλά και με επιχειρηματίες, που έχουν υποσχεθεί πώς θα βοηθήσουν τον γηραιό στην φετινή του προσπάθεια.
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου