powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ- ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο Διαγόρας πήρε κι άλλη παράταση ζωής… Πέρα από την αναβολή που επιτευχθηκε στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο στο οποίο η υπόθεση θα εκδικασθεί στις 22 Μαρτίου, ο "γηραιός" πέτυχε άλλη μια σημαντική αναβολή. Πιο συγκριμένα, η ΕΕΑ είχε ενημερώσει τη ροδίτικη ΠΑΕ πώς θα εξετάσει  την υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού λειτουργίας στις 8 Μαρτίου. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα Διοικητικά της ομάδας αυτόν τον καιρό, ζήτησαν και έτυχαν να πάρουν αναβολή της εξέτασης. Νέα ημερομηνία εξέτασης ορίσθηκε η 27η Μαρτίου.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς μέχρι την Πέμπτη δεν είχε κατατεθεί ακόμα η νέα εγγυητική των 35 χιλιάδων Ευρώ, με την οποία ο Διαγόρας θα έπαιρνε πίσω το πιστοποιητικό του και η Football League, αυτόματα, θα του όριζε τους αγώνες του στην Κατηγορία. Είναι ξεκάθαρο όμως πώς, για να πάρει παράταση της συζήτησης της υπόθεσης ο Διαγόρας, τα μέλη της Επιτροπής πείσθηκαν πώς καταβάλλονται προσπάθειες από την πλευρά της ΠΑΕ, για να βρεθούν τα χρήματα και να δημιουργηθεί η νέα και ευχάριστη, παράλληλα, κατάσταση πραγμάτων.

Ενα από τα δεδομένα που χρησιμοποιεί στις επαφές της η ΠΑΕ Διαγόρας, είναι πώς περιμένει την εκταμίευση χρημάτων από την Football League, μετά την συμφωνία για την χορηγική επιδότηση από τον ΟΠΑΠ. Κάποια από αυτά, θα πάνε στην εγγυητική, ενώ κάποια άλλα στις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν με τους νομικούς των παικτών που έχουν κερδίσει προσφυγές. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, κ. Παλαιολόγος, θα υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση, αλλά και εξελίξεις από την Δευτέρα και μετά. Σε ότι αφόρα τις προσφυγές, αυτές συνεχίζουν να εκδικάζονται, αλλά και οι αποφάσεις της Επιτροπής τίθενται σε εφαρμογή από το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο.

Στις 13 Μαρτίου του Σπάρταλη

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τελικά προσφυγή, είναι κι ο Παναγιώτης Σπάρταλης. Ο έμπειρος μέσος την κατέθεσε στην ΕΕΟΔΕΑΠ για τη διασφάλιση των χρημάτων του και την έχει κερδίσει. Συγκεκριμένα, η επιτροπή του επιδίκασε το ποσό των 5.700 Ευρώ και την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου, θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, το οποίο και θα αποφασίσει για την εφαρμογή αυτής της απόφασης.

Αυτή τη στιγμή, οι «διαγνώσεις» μιλούν για πάνω από δεκαπέντε χαμένες προσφυγές για τον Διαγόρα (!!!), που συνολικά αγγίζουν ένα ποσόν της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ! Έτσι, μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί έχουν κάνει πίσω πάρα πολλοί από εκείνους που ήθελαν να ασχοληθούν με την ομάδα.
ΠΗΓΗ mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου