powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Μια πολύ δύσκολη νίκη πήρε σήμερα το απόγευμα το παιδικό τμήμα του Διαγόρα με αντίπαλο την Αναγέννηση Ροδου στο ΕΑΚ με σκορ 1-0.
Ο δυνατός αέρας που έπνεε στο καρακόνερο και η αξιόμαχη ομάδα της Αναγέννησης έβαλε δυσκολίες στην ομάδα του Λευτέρη Μαυρουδή στον δρόμο για την νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μας είχε τον αέρα υπέρ της είχε εγκατασταθεί στην περιοχη της Α.Ρ. αλλά αδυνατουσε να μετουσιώσει την απόλυτη υπεροχή της σε ένα σκορ ασφαλείας για το δύσκολο δεύτερο ημίχρονο που θα ακολουθούσε.
Παρόλο που άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 6, μετά από σουτ του Σεργιου Κυπριώτη,και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, στην επαναφορά πετάχτηκε ο Μάριος Αυγενικός έκανε το σουτ κάνοντας το  1-0 ,η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.Πολλά λάθη και χαμένες ευκαιρίες ,με αποτέλεσμα να πάνε με αυτό το ρευστό σκορ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο με τον δυνατό αέρα κατά της ομάδας μας το παιχνίδι ισορρόπησε.Υπήρχε βέβαια μια υπεροχή και άλλες χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Διαγόρα αλλα και η Αναγέννηση είχε τις δικές τις στιγμές μπροστά απο την εστία μας αλλα σε 1 τετ α τετ  και ένα σουτ από αριστερά ο τερματοφύλακας μας Πέτρος Μιτζιρίκης δήλωσε παρόν και κράτησε το σκόρ.
Στην ουσία η ομάδα πήγε να τιμωρηθεί για τις χαμένες ευκαιρίες που έκανε με αποτέλεσμα να μείνει στο παιχνίδι ο αντίπαλος και να διεκδικεί την ισοπαλία μέχρι το τέλος.
Για την ομάδα μας που δεν έπιασε και τα γνωστά της στάνταρ απόδοσης ξεχώρησαν ο Σέργιος Κυπριώτης στο πρώτο ημίχρονο που δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους και στο δεύτερο ο άλλος Κυπριώτης  ο Αντώνης που κέρδισε αμέτρητες μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.
Δείτε και το γκόλ στο βίντεακι που έχω με την βοήθεια του φίλου μου του Κώστα και θα καταλάβετε γιατί αέρα μιλάμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου