powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ-Υψηλός δείκτης "επικινδυνότητας"



Σήμερα (24/2) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Διαγόρα για την αυριανή αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου. Οι «κυανέρυθροι» θα αναχωρήσουν αύριο νωρίς το πρωί για την Αθήνα και στις 17.00’ θα αντιμετωπίσουν την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, την οποία είχαν κερδίσει στον α’ γύρο με 75-72.
Ο Γιάννης Τσακίρης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αντώνη Χρύση ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) και όλη την εβδομάδα δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή και του Παναγιώτη Παναγιωταράκου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Για την πολύ δύσκολη αποστολή του Διαγόρα απέναντι στον Φιλαθλητικό, ο τεχνικός του «γηραιού» μίλησε στο diagoras.gr και τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα συναντήσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικεί την άνοδό της. Είναι οργανωμένη σε όλους τους τομείς και διαθέτει ένα σύνολο παικτών με ταλέντο και αθλητικά προσόντα. Έχει και τους Τσαμάτο, Βαρυπάτη οι οποίοι προσδίδουν το κάτι παραπάνω.
Θα παίξει στην έδρα της, είναι γρήγορη, πιέζει σε όλο το γήπεδο κι εμείς καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν αγχωνόμαστε, δεν θεωρούμε πως αυτός ο αγώνας θα κρίνει για μας όλη τη χρονιά. Όμως θα πρέπει να μην επαναλάβουμε και την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου απέναντι στον Κόροιβο, να αποφύγουμε τα λάθη όσο μπορούμε καθώς και τα κενά διαστήματα τα οποία ο Φιλαθλητικός μπορεί να μας κάνει να τα πληρώσουμε ακριβά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου