powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η συγκέντρωση των παραγόντων την Δευτέρα το βράδυ, δεν απέδωσε καρπούς. Εκτός από την μηδαμινή τους παρουσία (βρέθηκαν εκεί μόνο οι Τσιγάρος-Μέντος–Φραγκεσκακης κι ο Παλαιολόγος από την πλευρά της ομάδας, όπως επίσης κι ο Θ. Τσιγάρος, αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη), υπήρξε και η μεγάλη απουσία των τοπικών Αρχών, παρά το γεγονός πώς προσκλήθηκαν. Ο κόσμος, από την πλευρά του, είναι πάντοτε παρών. Και στα καλά, αλλά και στα κακά της ομάδας. Το μεγαλύτερο κακό από όλα είναι πώς δεν βρέθηκε ούτε μέρος των χρημάτων που απαιτούνται αυτή την στιγμή, για να μπουν, υπό μορφή ενημεροτήτων ή εγγυητικής στον φάκελο του Διαγόρα.
 
Τα πράγματα με την σειρά: 

-Την Δευτέρα ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Διαγόρας, Χάρης Γρηγορίου, κατέθεσε αίτηση ανάκλησης της απόφασης της ΕΕΑ, ώστε να αλλάξει η αρχική απόφαση της ανάκλησης του πιστοποιητικού. Αυτό, φυσικά, είναι καθαρά θέμα της ίδιας της Επιτροπής, η οποία θα μελετήσει τις όποιες  αλλαγές γίνουν στον φάκελο της ομάδας. Είναι μια κίνηση, που μπορεί να δώσει χρόνο σε εκείνους που κινούν τα νήματα της σωτηρίας της ομάδας, να αναγκάσει την Football League σε ορισμό του αγώνα με τον Πλατανιά και να δώσει τον χρόνο στους ιθύνοντες, να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται.

-Όλη την ημέρα όμως, δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά. Δεν βρέθηκαν ούτε τα 2,5 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για να δοθούν και να αποκτηθούν οι ενημερότητες και να μπουν οριστικά στον φάκελο. Υπενθυμίζεται πώς ο Διαγόρας είχε κάνει τις ρυθμίσεις του και απέμεναν μονό τα τυπικά για την απόκτηση και την τοποθέτησή τους στον φάκελο. Ούτε κι αυτό έγινε, αλλά ούτε ο Διαγόρας έχει πάρει μέχρι την Τρίτη το βράδυ τουλάχιστον, τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται στην ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πώς κι αν ακόμα οριστεί ο αγώνας του Διαγόρα με τον Πλατανιά, ο Γηραιός θα αγωνιστεί με τους παίκτες που είχε πριν από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

-Την ίδια στιγμή, υπήρχε διαρκής επαφή του κ. Παλαιολόγου με τον κ. Γρηγορίου, ο οποίος δεν είχε πάρει στα χέρια του κανένα σημαντικό έγγραφο από τον Διαγόρα, για να προσπαθήσει να στηρίξει την αίτηση ανάκλησης, αλλά και να πράξει τα δέοντα σαν νομικός σε αυτές τις περιπτώσεις, βγάζοντας τον από το αδιέξοδο τον σύλλογο.

Παράλληλα, δεν καρποφόρησε καμιά ενέργεια των παραγόντων του να μαζευτούν τα χρήματα. Υπήρξε κάποια στιγμή η φήμη, που έλεγε πώς η Football League θα έδινε στον Γηραιό την επιχορήγηση, αλλά δεν μπορεί να εισπραχθεί τίποτα και από καμιά ΠΑΕ, αν δεν είναι σε ισχύ το πιστοποιητικό λειτουργίας της ομάδας. Δεν καρποφόρησε επίσης η προσπάθεια συνάντησης που πήρε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Γλυνός με τους κ.κ. Μιχάλη Μέντο καιΓιάννη Τσιγάρο, για επίσκεψη στον Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά. 

Θρίλερ η εξέλιξη...


Στο μεταξύ, η Football League δεν όρισε μέχρι το απόγευμα της Τρίτης τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής. Στον Διαγόρα περίμεναν τις εξελίξεις, έψαχναν εναγωνίως τα χρήματα για να αλλάξουν την κατάσταση, έστω και το πρωί της Τετάρτης. Ενημερότητες, εγγυητική αλλά και τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ήταν σε άμεση προτεραιότητα. Με την τρέχουσα κατάσταση πάντως, η διοργανώτρια θα κάνει τους ορισμούς των αγώνων της αγωνιστικής το μεσημέρι της Τετάρτης και οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς το μάτς του Διαγόρα, δεν θα είναι στους ορισμούς, με το αιτιολογικό πώς δεν έχει αλλάξει κάτι προς την θετική πλευρά και κατά συνέπεια, ισχύει η απόφαση της ΕΕΑ για την ανάκληση του πιστοποιητικού.

πηγη www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου