powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ

Δυστηχως ο σημερινος αγωνας της ομαδας του Διαγορα δεν πηγε οπως περιμεναμε.Η ομαδα γνωρισε μια βαρια εντος εδρας ηττα με αντιπαλο την ανωτερη και πολυ καλη ομαδα Παναχαικη.Δεν σηκωνει πολυ κριτική το παιχνιδι μια και το συγκροτημα του Μιχαλη Τσιβρινη σταθηκε καλα μονο στο πρωτο 20λεπτο.
Τι να κανουμε δυσκολη η φετινη χρονια και τα παιδια θελουν παραπανω βοηθειες απο την ομαδα.Πρεπει κατα αρχην να σταθεροποιηθεί το ροστερ.Οι παικτες φευγουν ερχονται χανουν προπονησεις,ο Τσιβρινης δεν μπορει να κανει σωστα την δουλεια του.
Θα γινει λογικα και η ενδυναμωση με εμπειρους παικτες για να ερθουν καλύτερα αποτελεσματα.
Αλλα ισως η μεγαλυτερη πληγη ειναι η αδυναμια των φιλαθλων του γηραιου να πανε στο γηπεδο και να στηριξουν τις προσπαθειες των παικτων μας.Επιτελους πρεπει να γινει κατι με τα εισητηρια.Δεν μπορει να θελει να παει κοσμος γηπεδο και να μην επιτρεπετε χωρις να ειναι η ομαδα τιμωρημένη.
Διαβαζουμε οτι απο δευτερα θα εχει αυτη την δυνατοτητα η ομαδα.Ανησυχω ομως ιδιαιτερα μετα το σημερινο.Ο μεγαλομετοχος θεωρητικα επεστρεψε.Επεστρεψε να βοηθησει.Δεν γνωριζε οτι σημερα το παιχνιδι δεν θα εχει φιλαθλους να διευθετησει τα οικονομικα για τους διαιτητες; Δεν ειναι αμετοχος πια για να περιμενει να ερθουν ουρανοκατεβατα  με τις προσπαθειες καποιων Διαγοριτων.Εκτος αν δεν εχει την παραμικρη οικονομικη δυνατοτητα.Αλλα να το ξεκαθαρισει δημοσια και να σταματησει τις επιπλεον μεταγραφες.Δεν θελουμε αλλες προσφυγες μας φτανουν αυτες που εχουμε.
Γιατι αργησε να ξεκινησει το παιχνιδι με αποτελεσμα να βρει αφορμη ο κυριος Κουγιας να διαμαρτυριθει; Αυτα κατ αρχην επηρεαζουν την ομαδα αρνητικα.Αφηστε και το αλλο. Εχει κανεις απο εσας την εντυπωση οτι αν εχανε βαθμους σημερα δεν θα εκανε ενσταση για το παιχνιδι; Mας εχει σε μεγαλη εκτιμηση το ξερουμε γι αυτο θα επρεπε να μην γινει το παραμικρο. Δεν ειναι να μπλεκουμε κι αλλο.Τι να κανουμε χαθηκε μια μαχη αλλα οχι ο πολεμος.Παμε παρακατω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου