powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Παιδικό Πρωτάθλημα: Πρώτος με άνεση ο Διαγόρας

Για ακόμα μία φορά ο Διαγόρας έδειξε την ανωτερότητά του ως ομάδα και διέλυσε χθες τον Φοίβο με το επιβλητικό 6-0, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ο Μανωλάκης συνέχισε το κρεσέντο του πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα, δύο γκολ πέτυχε και ο Σακελλάρης, από ένα οι Βισβίκης και Μαντικός. Θα πρέπει να σημειώσουνε ότι ήδη από το 3-0 και μετά ο Διαγόρας έκοψε το ρυθμό του, ο προπονητής κύριος Μαυρουδής ξεκίνησε να κάνει αλλαγές, αφού σταδιακά έμπαινε στο γήπεδο η δεύτερη ομάδα.
Ηταν το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ο Διαγόρας ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς, έχοντας 57 τέρματα ενεργητικό και 6 παθητικό, έχοντας κοινώς την καλύτερη άμυνα. Μάλιστα υπερέχει και βαθμολογικά έναντι του δεύτερου αυτή τη στιγμή (και λέμε αυτή τη στιγμή γιατί εκκρεμούν μερικά εξ αναβολής ματς), καθώς απέχει 11 βαθμούς από το δεύτερο. Πλέον θα περάσει στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μόνο ομάδες από τον άλλο όμιλο.
Στο μεταξύ, στα υπόλοιπα θέματα της παιδικής ομάδας του Διαγόρα, αύριο Δευτέρα στις 15:00 θα γίνει στο Καρακόνερο φιλική αναμέτρηση του Διαγόρα με την μικτή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου