powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κόσμος, συγκίνηση και ελπίδα στην πίτα του ‘Διαγόρα’


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρα πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλητές και οι γονείς από όλα τα τμήματα του Διαγόρα και πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας, δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και όλο ζωντάνια ατμόσφαιρα.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοικούντων του σωματείου, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στην αίθουσα του ροδινιού ,δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο Διαγόρας βρίσκεται σε φάση συσπείρωσης, με τον κόσμο να δείχνει διάθεση να βρεθεί κοντά στην ομάδα παρά την δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Τον Διαγόρα τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, η πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Ανδριάνα Μπαφίτη, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μανώλης Γλυνός και πολλοί άλλοι, οι οποίοι χειροκρότησαν τους ανθρώπους που τίμησε ο Διαγόρας
για την προσφορά τους στον σύλλογο, φορώντας την ένδοξη φανέλα του.
Οι στιγμές που εκτυλίχθησαν  στο ροδίνι κατά την ώρα των απονομών ήταν μοναδικές και συγκλονιστικές όταν οι "θρύλοι" της ομάδας παραλάμβαναν τις τιμητικές τους διακρίσεις με τον κόσμο όρθιο να τους επευφημεί.
Τιμητικές διακρίσεις έδωσε ο σύλλογος στα τμήματα και αθλητές που είχαν επιτυχίες μέσα στο 2012
ενώ έγιναν απονομές και σε παιδιά του συλλόγου που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Τυχερό τμήμα της βραδιάς ήταν το βόλεϊ, μια και το φλουρί βρήκε μια αθλήτρια του, που κέρδισε και την χρυσή λύρα που ήταν το έπαθλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου