powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

O Διαγόρας έρχεται...

Αυτός ήταν ο Γ.Σ. Διαγόρας… Έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος γύρος, για να θυμίσουν οι «κυανέρυθροι» κάτι από το παρελθόν… Παρά την ήττα με 2-1 από τον πρωτοπόρο (μόνο στα χαρτιά με βάση την εικόνα που έδειξε…) Ατρόμητο Πειραιά, η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη, στάθηκε πάρα πολύ καλά, έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς σήμερα στο δημοτικό στάδιο. Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» διαμαρτύρονται έντονα (και μάλλον έχουν δίκιο…) για τη φάση του 83ου λεπτού όταν ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Κετσές. Μάλιστα οι Ροδίτες στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Ο Ατρόμητος μπήξε ορεξάτος στο γήπεδο και μόλις στο 3ο λεπτό ο Γεωργούλης με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1, ενώ στο 22’ ο Μυλωνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-2. Στη συνέχεια ο Γ.Σ. Διαγόρας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 52’ ο Ιμεραλιλάι μείωσε με πλασέ σε 1-2. Στο 83’ ο Διαγόρας διαμαρτύρεται για την ανατροπή του Κετσέ, ενώ στο 87’ ο Φλεβάρης αστόχησε σε θέση α τετ α τετ. Στο 89’ ο Θωμόπουλος με εντυπωσιακή απόκρουση στο δεξί του «παραθυράκι» είπε όχι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Επιφάνη.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακουμάρος, Πατούχος, Κενενούνης, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου, Επιφάνης, Φλεβάρης, Ιμεραλιλάι, Διακάκης, Μπαούρης (82’ Μπάρδης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Θωμόπουλος, Μυλωνάς, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Νταλάκος, Μητρόπουλος (60’ Μπέλιας), Κακαβάς (86’ Νάστος), Μανουλίδης (90’ Κεσανίδης), Πέρος, Δανάσης.

12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου