powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Νέα βαριά ήττα

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας και γνώρισε βαριά ήττα από τον Περαμαϊκό με 4 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος (9ος όμιλος). Οι «κυανέρυθροι» στα πρώτα 45 λεπτά μπόρεσαν να σταθούν αρκετά καλά όχι όμως και στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μπενιδάκη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’ ο Ανδριανόπουλος. Στο 58’ ο Μπενιδάκης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Κιλασίν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο παθών (2 – 0). Ο ίδιος παίκτης στο 60’ και στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0. Ο Περαμαϊκός είχε και δοκάρι (κα΄θετο) στο 80’ μετά από κεφαλιά του Σαμαρά (ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χαλκιά).
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Χιώτες κ. Τσαπάρας, Λάμπος και Τουρούνογλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μειμάρογλου, Χαλκιάς, Λαπατάς, Καραγιάννης, Ρούσσος, Βασιλικής, Κονέ (81’ Κωνσταντίνου), Γιατρού, Μπερνιδάκης, Σιδέρης (73’ Σαμαράς), Ανδριανόπουλος (77’ Νίκο)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Χουστουλάκης (45’ λ.τ. Γ. Κωνσταντινίδης), Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν,. Καρπούζης, Ιμεραλιλάϊ (66’ Χατζηπέτρος), Καραγεωργίου (78’ Καραγιάννης), Σκυλλαράκης, Διακάκης, Ζωάννου
News12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου