powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Εφηβικό- Παιχνίδι με σασπένς

Αγώνας για γερά νεύρα και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ήταν ο σημερινός ανάμεσα στο εφηβικό του Διαγόρα και του αντίστοιχου του Άρη Αρχαγγέλου στο γήπεδο ΕΑΚ που έληξε με το ισόπαλο 2-2.
Ο Διαγόρας για ακόμη έναν αγώνα παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, αλλά παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα και θα μπορούσε να φύγει νικητής από το γήπεδο αν ήταν πιο καλός στην τελική προσπάθεια η έλλειπαν κάποια αμυντικά λάθη.
Στην εικόνα του παιχνιδιού τώρα ο Διαγόρας με το ξεκίνημα πήρε τον έλεγχο του κέντρου και ήταν αυτός που είχε την υπεροχή χωρίς να καταφέρει όμως να κάνει κάτι ουσιαστικό μπροστά απο την εστία του Άρη Αρχαγγέλου.
Από την άλλη ο Άρης προσπαθούσε να χτυπήσει πιο πολύ στην αντεπίθεση αλλά και η ομάδα του Αρχαγγέλου δεν γινόταν ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Και ενώ το παιχνίδι κυλούσε με τον Διαγόρα να έχει τον έλεγχο ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ ανάμεσα στην μεγάλη περιοχή και το κέντρο του γηπέδου.
Ο Δημητριάδης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ με το συρτό σουτ που επιχείρησε να βρίσκει σε σώματα και να κατευθύνετε στην δεξιά γωνία του Μπαριανάκη, που ήταν σωστά τοποθετημένος και έλεγχε την φάση,όμως δεν κατάφερε να την μπλοκάρει σταθερά με αποτέλεσμα στο 17' ο Άρης να πάρει κεφάλι στο σκορ με 0-1.
Ο Διαγόρας συνέχισε να πιέζει για ένα γκολ το οποίο ήρθε στο 28ο λεπτό όταν έξω από την περιοχή ο Τριανταφυλλίδης έκανε μια εξαιρετική ενέργεια περνώντας τρεις αντιπάλους,έσκαψε την κατάλληλη στιγμή στον Κουλούμπρη αριστερά ο οποίος έβγαλε μια παράλληλη μπαλιά και με προβολή ο Καρελλάς έφερε το ματς στα ίσια 1-1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 42ο λεπτό ο Άρης ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με τον Δημητριάδη να αιφνιδιάζει με φάουλ από πολύ μακριά τον Μπαριανάκη που δεν κατάφερε να ελέγξει την περίεργη τροχιά που πήρε η μπάλα καταλήγοντας στο δεξί παραθυράκι της εστίας.
Το παιχνίδι από εκεί εκεί πέρα πήρε άγρια ομορφιά με τον Διαγόρα να τα δίνει όλα για την ισοφάριση και τα νεύρα λόγω έντασης του παιχνιδιού να κάνουν την εμφάνιση τους χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα παρά μόνο μερικές κίτρινες κάρτες.
Έτσι φτάσαμε στο 72ο λεπτό όταν ο Κεφαλάκης ελίχθηκε έξω από την περιοχή  και δεξιά και έπιασε ένα απίστευτο σουτ με το αριστερό σημαδέυοντας την αριστερή γωνία μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Άρη, φέρνοντας τον αγώνα σε ισσοροπία για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-2.
Στον πανηγυρισμό όμως του γκολ ο Κεφαλάκης έβγαλε την μπλούζα του με αποτέλεσμα πολύ σωστά να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι (η πρώτη για αψιμαχία νωρίτερα) και να αντικρίσει την κόκκινη δυσκολεύοντας το έργο των παικτών του Διαγόρα για την συνέχεια.
Το 2-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ μια και  οι δυο ομάδες είχαν από ένα χαμένο τετ-α-τετ, πρώτα ο Διαγόρας με ωραία ενέργεια του Μόσχου και το σουτ που απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη και ένα η ομάδα του Αρχαγγέλου λίγα λεπτά πριν την λήξη με τον Μπαριανάκη να σταματάει στο τετ-α-τετ τον αντίπαλο του στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Πολύ καλή η εμφάνιση του Διαγόρα που ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, την καλοδουλεμένη ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου, σε ένα παιχνίδι που στο τέλος θα μπορούσε να το πάρει αλλά και να το χάσει στις λεπτομέρειες.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μπαριανάκης, Σιδέρης, Μανδαλιός, Κουλούμπρης, Τσιμπιδάκης, Τσίγκος, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Κεφαλάκης, Καρελλάς, Αυγενικός.
Έπαιξαν και οι:Γκρίζης, Μόσχος, Μανωλάκης, Κανάρης, Σαμολαδάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου