powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Παιδικό-Νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο


Την δεύτερη νικη του σε δύο παιχνίδια πήρε το παιδικό του Διαγόρα το Σάββατο επί του Απόλλων Καλλιθιών με σκορ 3-1.
Η ομάδα του Λευτέρη Μαυρουδή έδειξε πολύ καλά στοιχεία και από το ξεκίνημα του αγώνα είχε τον πλήρη έλεγχο παίζοντας κατά διαστήματα στο μισό γήπεδο την ομάδα των Καλλιθιών.
Παρόλα αυτά η ομάδα που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ ήταν ο Απόλλων σε μια αντεπίθεση στο 9ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Κιόττου.
Ο Διαγόρας κάπου εκεί ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και μετά από μόλις 3 λεπτά έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Γκρίζης μπήκε από δεξιά με πολύ δύναμη, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Κυπριώτη ο οποίος εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κανάρης βρήκε με φοβερή μπαλιά τον Μαντικό μόνο έξω από την περιοχή ,ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ που κρέμασε τον τερματοφύλακα που ήταν λίγα βήματα έξω από την εστία του κάνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το 2-1.
Ο Διαγόρας συνέχισε σε αυτό τον ρυθμό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όταν πριν την λήξη έχασε άλλη μια ευκαιρία για γκολ, αλλά το σουτ του Μηχάι κατέληξε στο δοκάρι και από εκεί άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας έλεγξε το παιχνίδι αλλά με το σκορ στο 2-1 υπήρχε κίνδυνος να αλλάξουν τα δεδομένα, ως που ήρθε το σουτ του Γκρίζη έξω από την περιοχή στο 53' να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Απόλλων και να κάνει το τελικό 3-1 και να κλειδώσει την νίκη για την ομάδα μας.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Σαμολαδάς, Κουρούνας,  Μαντάρ, Βισβίκης, Κανάρης, Μηχάι, Κυπριώτης, Γκρίζης, Μαντικός, Μανωλάκης.
Επίσης και οι:Πλαστούγγης, Μάργαρης, Αναστασάς, Κόρλος, Μαννάκης,  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου