powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σε καλό δρόμο ο Διαγόρας

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Α.Ο. Δικαίου, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου. Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τους και έδειξαν ότι έχουν βελτιωθεί αισθητά, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Κω. Οι παίκτες του Διαγόρα έχουν αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό τα όσα ζητάει από τους ίδιους ο Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς στις προπονήσεις και φυσικά έχουν γίνει περισσότερο ανταγωνιστικοί. Με τον «γηραιό» δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Χουστουλάκης και Πατούχος.
Η Α.Ε. Δικαίου παρά τις σημαντικές απουσίες έδειξε ότι αποτελεί μία καλοδουλεμένη ομάδα και έχασαν μάλιστα ορισμένες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
14’ Ο Σίνης με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σανταμούρη.
16’ Ο Παπαδόπουλος πέφτει στα πόδια του Φονσέκα προλαβαίνοντας δυσάρεστες καταστάσεις.
19’ Ο Μυλωνάς θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή αλλά θα μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
22’ Ο Μυλωνάς θα αλλάξει στο ύψος της περιοχής με τον Μ. Χατζηφούντα αλλά το σουτ του τελευταίου θα φύγει άουτ.
27’ Ωραία μπροστινή μπαλιά του Καρπούζη στον Σκυλλαράκη αλλά το σουτ του τελευταίου από καλή θέση θα φύγει ψηλά άουτ.
41’ Την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Διακάκη από όμορφη μπροστινή μπαλιά του Σίνη.
49’ Ο Φονσέκα θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει αλλά ο Τύρελης θα μπλοκάρει την μπάλα .
55’ Ο Μ. Χατζηφούντας θα πραγματοποιήσει ωραία προσπάθεια θα μπει στην περιοχή και θα σουτάρει, ο Τύρελης θα αποκρούσει, η μπάλα θα γυρίσει στον Σιώμο που από καλή θέση θα σουτάρει άουτ.
60’ Ο Διακάκης θα βγει μόνος του και θα πλασάρει άουτ.
62’ Από πάσα του Χιούσι ο Μ. Χατζηφούντας θα σουτάρει άουτ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς): Παπαδόπουλος (46’ Τύρελης), Ζούνης (66’ Κιόσκου), Καραγιάννης (38’ Κενενούνης), Μπότσης (30’ Διακάκης), Κωνσταντινίδης Γ., Καρπούζης, Καραγεωργίου (46’ Παπαδημητρίου), Χατζηπέτρος (73’ Πόγιας), Σίνης, Σκυλλαράκης (76’ Κωσταντινίδης Σ.), Ζωάννου (46’ Φλεβάρης).
Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ (Γιάννης Μανούσογλου): Σανταμούρης, Γκουντελίτσας, Σωτίρι, Μποϊλής Μ., Μυλωνάς (79’ Χατζηνικολάου), Οικονόμου (59’ Χατζηβασίλης Π.), Χατζηφούντας Χ. (53’ Δραμουντανής), Χατζηφούντας Μ. (84’ Τράκας), Χιούσι (71’ Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν (46’ Σιώμος), Φονσέκα (65’ Πης)

12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου