powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Ο Αλμπέρτος Ρούσσος μιλά για την εμπειρία του στην Μίλαν λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει πάλι για την Ιταλία αυτή την φορά για λογαριασμό της Γιουβέντους.
Ο Αλμπέρτος Ρούσσος όταν ήταν έξι χρονών και ξεκινούσε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Διαγόρα δεν φανταζόταν πως οι μεγάλες ομάδες που θα έδειχναν ενδιαφέρον για το ταλέντο του θα περνούσαν τα όρια της ελληνικής πραγματικότητας. Πριν από ένα μήνα φόρεσε έστω και για τις ανάγκες της προπόνησης την φανέλα της Μίλαν και τώρα ετοιμάζει ταξίδι για το Τορίνο και την Γιουβέντους. Στα 16 του χρόνια έχει βιώσει ήδη την εμπειρία των προπονήσεων σε ένα κορυφαίο σύλλογο και τώρα θα πάρει το δεύτερο του μάθημα. Ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα μίλησε στο flnews.gr για την εμπειρία του στο Βισμάρα.
Πότε ξεκίνησε αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι;
Στα έξι μου χρόνια γράφτηκα στις ακαδημίες του Διαγόρα. Από εκεί ανέβηκα σιγά, σιγά όλα τα σκαλοπάτια μέχρι και τον Οκτώβριο που έκανα το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα στο γήπεδο της Καλλιθέας.
Από την Ρόδο έφτασες να κάνεις προπονήσεις με την ομάδα της Μίλαν;
Βρέθηκα για μια εβδομάδα στην Ιταλία για να κάνω προπονήσεις με την ομάδα της Μίλαν. Αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία και κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκεί έχει να σου δώσει κάτι. Βλέπεις άλλα δεδομένα γύρω από το ποδόσφαιρο και τον τρόπο δουλειάς. Οι εικόνες που αποκόμισα θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ σημαντικές.
Τι ήταν αυτό που σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;
Γενικά τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα ήταν διαφορετικά.
Διαβάστε περισσότερα στο flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου