powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ


Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του εφηβικού του Διαγόρα με αντίπαλο τον Κλεάνθη Παραδεισίου.
Πρόκειτε για μια σημαντική νίκη μια και επιτεύχθηκε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος,σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν με τις δύο ομάδες να ξεκινούν δυνατά και να γίνονται σκληρές μάχες στον χώρο του κέντρου με τον Διαγόρα να έχει μια ελαφριά υπεροχή.
Στο 15ο λεπτό η ομάδα του Κλεάνθη κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά.
Η ομάδα του Διαγόρα δεν έδιωξε αποτελεσματικά το πρώτο γέμισμα στην περιοχή και με ακόμη μια σέντρα από την αριστερή πλευρά και κεφαλιά ο Κλεάνθης μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-0.
Ο Διαγόρας όμως δεν το έβαλε κάτω και έφτασε σε άλλη μια ανατροπή και μάλιστα απο τις μεγαλύτερες φέτος.
Φτάσαμε στο 21ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Κουρούνα και απόκρουση της άμυνας του Κλεάνθη ο Καρασάββας έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής,ο τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει σταθερά και στην επαναφορά πετάχτηκε ο Κουλούμπρης και πλάσαρε για το 1-1.
Στο 34ο λεπτό του παιχνιδιού ο Κεφαλάκης μπήκε από δεξιά πέρασε όμορφα δυο αντιπάλους,πάσαρε στον σωστό χρόνο στον Καμμά ο οποίος κοντρόλαρε και με ένα κεραυνό από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-2 αφού πρώτα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου τερματοφύλακα να αντιδράσει.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 52ο λεπτό όταν ο Κεφαλάκης είδε την κίνηση του Καμμά έξω από την περιοχή,γέμισε και ο Καμμάς τσίμπησε έξυπνα με το κεφάλι, πριν τον τερματοφύλακα, την μπάλα και πλάσαρε στην κενή εστία πριν τον προλάβει ο τελευταίος αμυντικός κάνοντας το τελικό
1-3.
Πολύ καλή εμφάνιση γενικά για τον Διαγόρα και αν γράφαμε κάποιον διακριθέντα ίσως να αδικούσαμε τους υπόλοιπους.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Οικονόμου, Αλαγιάλι, Κιόσκου, Καρασάββας Μ., Καρασάββας Γ. Κουρούνας, Λάππας, Αυγενικός, Καμμάς, Κεφαλάκης Κουλούμπρης.
Έπαιξαν και οι: Mανταλιός, Τσιμπιδάκης, Κουρούνας, Καζάντης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου