powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ-ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΕ...


Σκούρα τα βρήκε η ομάδα του παιδικού του Διαγόρα στον πρώτο αγώνα των play off  που έδωσε με αντίπαλο τους Ιππότες.
Ο Διαγόρας, αν και δεν έκανε καλή εμφάνιση, είχε την υπεροχή.
Βρήκε όμως σθεναρή αντίσταση από τους μικρούς της ομάδας των Ιπποτών και με την κατ αρχήν μέτρια εικόνα αλλά και με την ατυχία του δεν κατόρθωσε να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να  απλοποιήσει τα πράγματα για τον υπόλοιπο αγώνα.
Όλο το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τον Διαγόρα να έχει την μπάλα,να φτάνει εύκολα μέχρι τα όρια της περιοχής,αλλά από εκεί και πέρα να κάνει μόνο λάθη είτε στην τελική πάσα είτε στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού
Ο Διαγόρας πίεζε συνεχώς κέρδιζε μπάλες, αλλά συνέχιζε στις τελικές πάσες,με βιαστικές επιλογές και στις τελικές προσπάθειες με άστοχα ή αδύναμα σουτ να μην μπορεί να σκοράρει.
Φαινόταν όμως ότι κάποια στιγμή το γκολ θα έμπαινε.
Και έγινε 5 λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα όταν ο Μανωλάκης εκτέλεσε το κόρνερ, και έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή των Ιπποτών,  ο Καραγιάννης με προβολή άνοιξε το σκορ και εξιλεώθηκε κατά κάποιο τρόπο για τις χαμένες που είχε νωρίτερα.
Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι απο αυτό το παιχνίδι είναι το πάθος που έδειξαν κάποια παιδιά, έστω και στην κακή τους μέρα,ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν εμφανές ότι είχαν αγχωθεί,και κουραστεί αλλά κυνηγούσαν όλες τις φάσεις φτάνοντας τελικά στο γκολ της νίκης.
Έτσι η ομάδα πέρασε στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρόδου, που πήρε την νίκη στον άλλο προημιτελικό με τον Ευκλή με 2-1,σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.
Υ.Γ.
Για άλλη μια φορά η Μαρία έβγαλε καταπληκτικές φωτογραφίες και την ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου