powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Αιχμές προς τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Διαγόρας, Μιχάλη Βεργωτή, άφησε ο Γενικός Αρχηγός της Ροδίτικης ομάδας Χρήστος Παλαιολόγος, παραμονή της απόφασης περί αδειοδότησης παραμονής στην Football League. Ο Γενικός αρχηγός των «κυανέρυθρων» εξαπέλυσε… πυρά προς τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, λέγοντας: «Ο κ. Βεργωτής ευθύνεται για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα. Είχε υποσχεθεί σε όλους πως θα λάβουμε επιχορήγηση 800.000 ευρώ». Κάτι που τελικά δεν συνέβη, καθώς το κατασχετήριο του ΙΚΑ δεν το επέτρεψε. Επίσης ο Γενικός Αρχηγός του Διαγόρα δήλωσε: «Το κατασχετήριο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της ΠΑΕ παρά μόνον στον ίδιο τον κ. Βεργωτή και στην ΕΠΑΕ». Εκτός των άλλων, ο Διαγόρας αναμένει την απόφαση της Τρίτης για την αδειοδότηση παραμονής της στην Football League. Αν οι Ροδιτες δεν λάβουν θετικά αποτελέσματα, τότε τίθεται θέμα βιωσιμότητας του συλλόγου. Ο κ. Παλαιολόγος επ' αυτού τόνισε: «Αν η εξέλιξη είναι αρνητική τότε δεν θα μπορούμε να λειτουργήσουμε ως ομάδα». 
(Πηγή: xxsports)



Η απάντηση του Μιχάλη Βεργώτη



Ο τέως πρόεδρος της ομάδας του Διαγόρα, Μιχάλης Βεργωτής, πληροφορούμενος τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας και μάλιστα δημόσια, έπρεπε να πάρει θέση και το έπραξε στην εφημερίδα Ροδιακή. Μιλώντας για όλα αυτά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα δεν υποσχέθηκα ποτέ και σε κανένα αλλά και δεν μίλησα ποτέ για 800 χιλιάδες, αλλά ούτε και παρέλαβα κανένα κατασχετήριο. Μετά τις περικοπές της Πολιτείας, είναι γνωστό σε όλους πώς τα χρήματα που παίρνουν οι ομάδες είναι κατά πολύ λιγότερα. Όποιος μιλάει για το θέμα αυτό, πρέπει να ξέρει πώς από την πλευρά των πρώην προέδρων ή και διευθυνόντων συμβούλων, όπως είμαστε εγώ κι ο Δημήτρης Λερογιάννης, δεν μας συμφέρει να μην αγωνίζεται η ομάδα στην επαγγελματική Κατηγορία, αλλά να είναι σε λειτουργία προκειμένου να μην επιβαρυνόμαστε με βάση την νομοθεσία. Εμείς, λοιπόν, διαβεβαιώνω τον κόσμο του Διαγόρα αλλά και όλους τους ενασχολούμενους, δεν έχουμε καμιά ευθύνη, ούτε γιατί κάνουν οι παίκτες την μια προσφυγή μετά την άλλη, ούτε για τα χρέη της εταιρείας, ούτε για την εγγυητική, αλλά ούτε και για αυτήν την υπόθεση του ΙΚΑ».


Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Βεργωτής τόνισε χαρακτηριστικά: «Και στο κάτω κάτω, ποιος είναι ο κ. Παλαιολόγος… Το μόνο που γνωρίζω για τον κύριο, είναι πώς ήταν ένας μάνατζερ που είχε φέρει στην ομάδα μεταξύ άλλων και τον Ζλάτκοβιτς, ο οποίος έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να απαιτήσει τα χρήματα του. Ποιός είναι αυτός που μιλάει για παλιούς Διαγορίτες… Ήμουν από εκείνους που μπήκαν στην ομάδα παραγοντικά το 1981 και το 1986 ανεβάσαμε την ομάδα στην Α' Εθνική κατηγορία. Δεν μπορεί να μιλάει για όλους αυτούς που έχουν βάλει είτε λίγα, είτε πολλά χρήματα στον Διαγόρα. Όλοι έχουν προσφέρει, άλλος λίγο άλλος πολύ…».


Και κατέληξε: «Δυστυχώς η οικονομική κρίση, δεν μού επιτρέπει εμένα και πολλούς άλλους να βοηθήσουμε στην παρούσα φάση την ομάδα. Αν μπορούσαμε, να είναι σίγουρος ο κ. Παλαιολόγος πώς θα το είχαμε πράξει. Είναι άσχημη η περίοδος για τον Διαγόρα. Το γνωρίζουμε όλοι. Παρακολουθούμε όλοι από κοντά την κατάσταση και αγωνιούμε για την τύχη της αγαπημένης μας  ομάδας. Και για να ολοκληρώσουμε σας λέω τούτο:  Στο ΙΚΑ προσωπικά πήγα όταν έκανε την πρώτη φορά ρύθμιση ο Διαγόρας και μπόρεσα κι εγώ και πήρα ασφαλιστική ενημερότητα για την επιχείρησή μου για ένα χρόνο. Αυτά για να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει και να σταματήσει η λάσπη από ορισμένους…».

Ο κ. Βεργωτής τόνισε επίσης πώς αν δεν διαψευσθούν όλα τα αναφερόμενα από τον κ. Παλαιολόγο, θα αναγκαστεί να καταφύγει στην δικαστική οδό.
ΠΗΓΗ mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου