powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΑΝΑΜΟΝΗ,ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΓΚΑΦΙΝΗ



Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, δεν σημειώθηκε καμιά θετική εξέλιξη για την ομάδα του Διαγόρα. Η κοινή γνώμη του νησιού, παρακολουθεί με αγωνία τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ, μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού λειτουργίας, εξαιτίας της ανυπαρξίας της εγγυητικής, η οποία πρέπει άμεσα να αναπληρωθεί, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε αγωνιστική δραστηριότητα η ΠΑΕ Διαγόρας και κατ' επέκταση η ομάδα των Νέων.
Μένουν λίγοι για να ασχοληθούν και να βρουν λύση και μαζί κι ο Ερασιτέχνης, που έχει δηλώσει παρών σε όλες τις συναντήσεις των παραγόντων που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής πάντως, δεν είχαν βρεθεί ούτε οι 2,5 χιλιάδες Ευρώ που πρόκειται να δοθούν στην Εφορία για να αποκτηθεί η φορολογική ενημερότητα, να κατατεθεί μαζί με την ασφαλιστική και να αποκτηθούν, τουλάχιστον, τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε οι 35 χιλιάδες Ευρώ, που απαιτούνται για να κατατεθεί η νέα εγγυητική στον φάκελο της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι μεγαλομέτόχοι Κώστας Χρυσοχοΐδης (διαθέτει το 72% των μετοχών) και Γιάννης Καμπούρης παραμένουν απόντες από τις εξελίξεις, δημιουργώντας αρνητικά σχόλια από τον κόσμο, αλλά και τους παράγοντες της ομάδας.
Υπάρχει και το... αγωνιστικό!
Το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ στο μεταξύ, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να συνεχίσει την δουλειά του. Οι "κυανέρυθροι" προπονούνται κανονικά και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού δεν βρίσκουν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο, θέλοντας να εκμεταλλευθεί την αγωνιστική απραξία. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης πάντως, ήταν σαφής, μιλώντας για την υπάρχουσα κατάσταση:«Στα αποδυτήρια είναι πολύ λεπτές ισορροπίες. Περιμένουμε, όπως όλοι, τα νεότερα από την κατάσταση και που θα οδηγηθεί. Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα στο κομμάτι που μας αναλογεί. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε τα νεότερα, ελπίζοντας να είναι θετικά και να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε».
ΠΗΓΗ www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου