powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ



Ο Νικήτας Κουσκούσης  σε άρθρο του στο mikriliga.gr αναλυει τα δεδομενα για την κατασταση στον Διαγόρα.Ναι μεν είναι δύσκολα αλλα οχι και τελειωμένη κατάσταση οπως παρουσιαζονται απο διαφορους.
Διαβάστε:
Η συνάντηση των παλιών παραγόντων του Διαγόρα που έγινε την Τετάρτη το βράδυ, δεν έφερε αποτέλεσμα ούτε αυτή την φορά. Η αλήθεια είναι πώς έγινε λεπτομερής ενημέρωση από κάθε πλευρά και για τις οφειλές της ΠΑΕ προς κάθε κατεύθυνση, αλλά και για τα έσοδα που περιμένει, ενώ ο στόχος στρέφεται τώρα προς την απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας (απαιτείται ποσό 2,5 χιλιάδων ευρώ), αλλά και την κατάθεση μιας νέας εγγυητικής, όποιες κι αν είναι οι παράμετροί της.

Το άσχημο για τον "γηραιό" είναι πώς, ενώ έχει να λαμβάνει από την σύμβαση με τον OTE TV ένα ποσόν της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ, θα πάρει μόνο τις 75 χιλιάδες, καθώς έχουν εκχωρηθεί τα υπόλοιπα στις μετακινήσεις της ομάδας. Παράλληλα, πληροφορίες από την πρωτεύουσα, αναφέρουν πως δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Football League και κατά συνέπεια ο Διαγόρας θα μείνει μονάχα με τα χρήματα των τηλεοπτικών. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει βρεθεί ο τρόπος εξασφάλισης της νέας εγγυητικής, για την οποία απαιτούνται 35 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται πως οι Ροδίτες θέλουν να "κουρέψουν" τον προϋπολογισμό τος κατά 50%, ώστε να μειώσουν και το ποσό για την εγγυητική, ωστόσο μέλη της ΕΕΑ τονίζουν πως είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει η τροποποίηση αυτή, τη δεδομένη περίοδο. Ακόμα κι αν βρεθούν, όμως, άμεσα οι 35 χιλιάδες ευρώ, η Επιτροπή ανέφερε πώς η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 8 Μαρτίου. Τότε θα κληθεί ο Χάρης Γρηγορίου για να συζητήσει με την επιτροπή την αίτηση ανάκλησης της αρχικής απόφασης, αλλά θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν ρυθμιστεί και να έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα στον φάκελο που  θα επανεξετασθεί.

Υπενθυμίζεται πώς αν τελικά ομαλοποιηθεί η κατάσταση, η διοργανώτρια θα ορίσει τους αγώνες με τον Εθνικό Αστέρα, την Καλλονή και τον Πλατανιά. Στον Διαγόρα δεν εχει φτάσει ακόμα καμιά ειδοποίηση, ούτε για μηδενισμό αλλά ούτε και για αποβολή, όπως αναφέρεται σε πολλά Μέσα. 

Μεγάλο το "άνοιγμα" της ΠΑΕ

Στο μεταξύ, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς οι κ.κ. Γλυνός, Μέντος, Ι. και Θ. Τσιγάρος, μετά την ενημέρωση τους το βράδυ της Τετάρτης, δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, τονίζοντας πώς πρέπει απαραίτητα να εξασφαλιστεί η εγγυητική και να βοηθήσουν όλοι προς την κατεύθυνση αυτή. Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, συνεχίζονται οι προπονήσεις με τις οδηγίες των Δημήτρη Μαγκαφίνη και Μιχάλη Τσιβρινή, ενώ αναμορφώνονται με πρωτοβουλία των Διοικούντων τα αποδυτήρια της ομάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι επαγγελματίες να δώσουν φιλικό μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν θα επανέλθουν στην επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου