powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

6-3 Η ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΕ


Αρκετή δουλειά χρειάζεται ο Διαγόρας για να παρουσιάσει ομοιογενές σύνολο στο πρωτάθλημα της Football League, όταν με το καλό αυτό αρχίσει. Τα προβλήματα των «κυανέρυθρων» φάνηκαν στο οικογενειακό διπλό της Κυριακής (12/02) με την ομάδα Νέων, καθώς η ομάδα του Μιχάλη Τσακίρη επικράτησε με το επιβλητικό 6-3!
Το δυσάρεστο για τον τεχνικό, Δημήτρη Μαγκαφίνη είναι ότι έχασε τραυματία τον Ματεντζίδη και πλέον έχει λίγες λύσεις στα μετόπισθεν.
Το σκορ για τους Νέους άνοιξε ο Διακάκης (5') και ακολούθησαν γκολ από τους Ιμεραλιλάι (7'), Σκυλαράκη (17'). Στο 32' ο Χατζηκοσμάς μείωσε σε 3-1 και το ματς στα ίσα έφεραν οι Καραχάλιος (50'), Δελαπόρτας (57'). Ωστόσο, οι Νέοι σημείωσαν άλλα τρία τέρματα με τους Διακάκη (64'), Ιμεραλιλάι (84') και Παπουτσογιαννόπουλο (89').
Στο 88' ο Γιαννουλίδης είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι.
ΠΑΕ Διαγόρας: Πονηρός (46' Τύρελης), Αυγενικού, Παπαδημητρίου (46' Χατζηπέτρος), Ματεντζίδης (21' λ.τρ. Χατζηκοσμάς), Μαλλιάκας, Τσίτσι, Κανακάρης (46' Χατζημανώλης), Επιφάνης (60' Καραγιάννης), Δελαπόρτας, Καραχάλιος, Ντούκα (46' Γιαννουλίδης).
Νέοι Διαγόρα: Μανωλάγκας (46' Ζωγράφος, 85' Κνιφάτι), Γαμπιεράκης, Αρφαράς (85' Χαρτοφίλης), Νικήτας, Μιχαλόπουλος, Καραγεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κανάρης (78' Παπασταμάτης), Ιμεραλιλάι, Σκυλαράκης (40' λ.τρ. Νυστάζος), Διακάκης (83' Μπάρδης).
Συμπερασματικά θα έλεγα πως για την νέων δεν γίναμε σοφότεροι. Η ομάδα νέων απέδειξε για άλλη μια φορά οτι πετάει...Τόσο ταλέντο δεν ξέρω ποια άλλη ομάδα εχει....
Αλλά η πρώτη ομάδα φάνηκε ότι θέλει απίστευτη πολύ δουλειά.... Πραγματικά ο Μαγκαφίνης πρέπει να σοκαρίστηκε.... Βέβαια μιλάμε για νέα ομάδα οπότε θα δούμε τι θα γίνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου