powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Καλύτερη εικόνα...

Σαφώς βελτιωμένος παρουσιάσθηκε ο Διαγόρας στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον Διγενή Κοσκινού τον οποίο νίκησε με 2-0. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης για μια ακόμα φορά χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές του, αρκετοί από τους οποίους παρουσίασαν πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά.

Ο «γηραιός» είχε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του χθες τον Μπάμπη Επιφάνη ο οποίος είχε πολλές δυνάμεις είχε όμως και διάθεση να κόψει και να δημιουργήσει με τους συμπαίκτες του. Πέτυχε μάλιστα κι ένα πολύ όμορφο γκολ κι έδειξε πώς θα είναι από τους παίκτες που θα υπολογίσει η τεχνική ηγεσία του Διαγόρα. Πέρα επίσης από τη σιγουριά στο παιχνίδι του Πέτρου Ζουρούδη, ο οποίος στο α΄ μέρος αγωνίσθηκε πίσω από τον Γιώργο Καστρουνή ενώ «ανέβηκε» φορ στο β΄μέρος πετυχαίνοντας γκολ και χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Εκτός από τους δυο όμως θα πρέπει κανείς να σταθεί στην απόδοση επίσης των νεαρών Γαμπιεράκη και Κουλούμπρη στο α΄μέρος (στα άκρα της άμυνας) δείγμα πώς και οι «μικροί» του Διαγόρα δουλεύουν πολύ στην προετοιμασία όπως επίσης και στο β΄μέρος στην καλή εμφάνιση του νεαρού Παστρικού.

Ο τεχνικός του Διαγόρα δεν χρησιμοποίησε σε αυτό το φιλικό
-Τον Ζωάννου αλλά και τον Ξύπα ο οποίος απουσίασε για προσωπικούς του λόγους
-Τον Τσοπανάκη που είναι ανέτοιμος ακόμα αλλά και τους Διακάκη και Καραγεωργίου οι οποίοι γυμνάσθηκαν χθες μόνοι τους.

Ο Διγενής από την πλευρά του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο α΄ημίχρονο ενώ οι πολλές αλλαγές του Σταμάτη Μοσκιού, έριξαν τον ρυθμό στο β΄μέρος

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
26΄Ο Ζουρούδης θα κλέψει την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα και βλέποντας εκτός εστίας τον Μανωλάγκα θα τον πλασάρει από μακριά αλλά η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι και θα καταλήξει άουτ.
51΄Η σέντρα σουτ του Επιφάνη έξω από την περιοχή θα αποκρουσθεί από την συμβολή των δοκαριών της εστίας του Τσουρούτη.
58΄Ο Τσουρούτης θα διώξει το κοντινό πλασέ του Ζουρούδη
59΄Ο Ιμεραλιλάι θα σεντράρει από δεξιά κι ο Ζουρούδης με κεφαλιά θα πετύχει το 0-1
73΄Επιφάνης-Παστρικός και Ζουρούδης θα αλλάξουν όμορφα τη μπάλα αλλά το σουτ από καλή θέση του τελευταίου θα φύγει άουτ
82΄Ο Κεφαλάκης θα πραγματοποιήσει ωραία προσπάθεια από δεξιά θα αλλάξει με τον Ζουρούδη κι αυτός με τον Επιφάνη ο οποίος με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσουρούτης

Οι ομάδες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κυπριώτης, Ζαχαριάς, Πατρού, Μάνος, Μαρκάκης, Αττιτής, Παγκράτης, Μαργαρίτης, Θαρρενός Μπαγκουράς
Στο β΄μέρος αγωνίσθηκαν οι Τριανταφύλλου, Μαντικός, Σταματίου, Παπασταμάτης, Χατζηνικόλας, Καλιώρας, Καρελάς, Κώτης, Τσουκάλης, Καραντάνης, Αναγνώστου και Τσουρούτης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης (46΄Σαμολαδάς), Λαμάϊ (46΄Σαλαμαστράκης), Αρφαράς (63΄ Κιόσκου), Γαμπιεράκης (80΄Κυπριώτης), Κουλούμπρης (46΄Χατζηπέτρος), Ζουρούδης, Μαϊλης (55΄Παλάζης), Επιφάνης, Καστρουνής (55΄Τριανταφυλλίδης), Μπαούρης (46΄Παστρικός), Ιμεραλιλάι (77΄Κεφαλάκης)
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου