powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

O Διαγόρας έχει την φήμη,έχει και ταλέντο...

Ο Φραντς Ιμεραλιλάι και ο Ραφαήλ Φλεβάρης είναι δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, στη φετινή τραγική χρονιά του Διαγόρα. Μπορεί ο σύλλογος να διανύει τις χειρότερες μέρες του στη σύγχρονη ιστορία του, ωστόσο είναι γεγονός ότι το όνομα και οι ακαδημίες του έχουν πολύ καλή φήμη στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του «γηραιού» τράβηξαν με τις φετινές εμφανίσεις τους τα βλέμματα αρκετών συλλόγων της χώρας μας, με μεγαλύτερο αυτό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα φέρουν στις εγκαταστάσεις τους στου Ρέντη, τους δύο νεαρούς του Διαγόρα, Φραντς Ιμεραλιλάι και Ραφαήλ Φλεβάρη, προκειμένου να περάσουν από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων των ακαδημιών των Πειραιωτών. Οι δύο «κυανέρυθροι» θα μεταβούν στην Αθήνα σήμερα το πρωί και με την άφιξή τους στην πρωτεύουσα θα ξεκινήσουν άμεσα την δοκιμή τους στον Ολυμπιακό.
Η δοκιμή των δύο παικτών αλλά και το ενδεχόμενο της απόκτησής τους από τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας αποτελεί απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Διαγόρα. Τα παιδιά που προπονούνται στις μικρές ομάδες του «γηραιού» έχουν πολύ ταλέντο και μεγάλες πιθανότητες εξέλιξης και θα πρέπει να έχουν ως οδηγό τους, τις περιπτώσεις του Ιμεραλιλάι και του Φλεβάρη για να ακολουθήσουν και τα ίδια τον ίδιο δρόμο.
Μάλιστα, για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος του Διαγόρα Μέντος Ζωάννου έκανε την ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα μας: «Η ομάδα του Διαγόρα με τις υποδομές που διαθέτει, αποτελεί την ασφαλέστερη οδό για να ανέβουν ακόμα ψηλότερα τα παιδιά που αγωνίζονται με τη φανέλα του. Μέσω του Διαγόρα, έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να γίνουν ποδοσφαιριστές και να μπορέσουν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες ομάδες. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά που δουλεύουν στις ακαδημίες της ομάδας να παραδειγματιστούν από τον Ιμεραλιλάι και το Φλεβάρη και να δουλέψουν, προκειμένου να κάνουν και αυτά στο μέλλον το δικό τους ταξίδι στο όνειρο».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του Διαγόρα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό συνεχίζεται κανονικά με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να δίνει ρεπό σήμερα στους παίκτες του.
proodos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου