powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ήττα μεν σαφή βελτίωση δε....

Παρουσιάζοντας μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδια αλλά έχοντας την ατυχία να «πέσει» πάνω σε έναν διαιτητή που «σφύριζε» περισσότερο έδρα, ο Διαγόρας ηττήθηκε στο Κερατσίνι από την ομώνυμη τοπική ομάδα με 2 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος (9ος όμιλος). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα (!) παίκτες ενώ στα μέσα περίπου του δευτέρου ημιχρόνου, ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο και τον πρόεδρο του συλλόγου Μέντο Ζωάννου ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και άνοιξαν νωρίς (μόλις στο 8’) το σκορ. Σταδιακά οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς ανέβασαν την απόδοση τους και μπόρεσαν γρήγορα να απαντήσουν φθάνοντας στην ισοφάριση στο 22’. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ο Διαγόρας έδειξε να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη αν και με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Καραγεωργίου στο 42’), συνέχιζε να έχει καλή απόδοση αλλά μια αδράνεια στην άμυνα του σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης ήταν αρκετή για να του κοστίσει την ήττα. Μια ακόμα κόκκινη κάρτα στο 84’ (στον Ιμεραλιλάϊ) ήταν απλά η «ταφόπλακα» στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για να πετύχουν κάτι καλό στην αναμέτρηση αυτή. Ο Ιμεραλιλάϊ αποβλήθηκε για «θέατρο», σε μια φάση όμως που ο Διαγόρας «φωνάζει» για πέναλτι.
Τα γκολ
Στο 8’ ο Καμένος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μαριόλης με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (1 – 0)
Στο 22’ ο Χατζηπέτρος έκανε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά και ο Ιμεραλιλάϊ με κεφαλιά από κοντινή απόσταση έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1)
Στο 74’ αδράνησε η άμυνα του Διαγόρα και ο Πουλάκης με  ένα σουτ σχεδόν από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 27’ ο Πλυθής με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 56’ μετά από σέντρα του Καρρά, ο Μαριόλης με κεφαλιά «βρήκε» τον Μαλλή μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου (άουτ).
Η διαιτησία
Κακή σε βάρος του Διαγόρα ήταν η διαιτησία του κ. Αντωνίου (Τσιλιπάνος, Κωστούλας) από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. Στο 42’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Καραγεωργίου. Στο 84’ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με τον ίδιο τρόπο και ο Ιμεραλιλάϊ, επειδή ο διαιτητής θεώρησε ότι έπαιξε «θέατρο» μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κερατσινίου. Σημειώνεται ότι σδτο 61’ ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο του Διαγόρα τον πρόεδρο του Διαγόρα Μέντο Ζωάννου επειδή του διαμαρτυρήθηκε.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Καρράς, Καμένος (78’ Κουφουδάκης), Τρουμπούνας, Βατής, Σιδηρόπουλος, Παντελίδης, Πλυθής (63’ Κατσιγιάννης), Μαριόλης, Μαλλής, Πουλάκης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Χουστουλάκης, Παπαδημητρίου (26’ Μπότσης), Καραγεωργίου, Κιλασίν, Κωνσταντινίδης (15’ λ.τ. Κενενούνης), Καρπούζης, Χατζηπέτρος, Διακάκης, Σίνης (77’ Μπάρδης), Ιμεραλιλάϊ
News12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου