powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ


Εντατικά συνεχίζονται στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου, οι προπονήσεις του Διαγόρα που θέλει να είναι έτοιμος όσο γίνεται καλύτερα, όταν στα μέσα του Οκτώβρη θα ξεκινήσει ένας πολύ δύσκολος… μαραθώνιος.

Το κακό για τους «κυανέρυθρους», είναι πώς τελειώνει ο Αύγουστος και δεν γνωρίζουν ακόμα, ούτε σε ποιο όμιλο θα αγωνισθούν, ούτε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι τους.

Παρ’ όλα αυτά προπονούνται σκληρά και μάλιστα με διπλές προπονήσεις Η πρώτη λαμβάνει χώρα στις 6 το πρωί κι η δεύτερη στις 5 το απόγευμα. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.
Το θέμα του ρόστερ παραμένει ανοικτό, καθώς ο «γηραιός» ψάχνει σε κάθε πλευρά την ενίσχυση, με παίκτες που μπορούν να σταθούν στην Κατηγορία και να τον βοηθήσουν στην προσπάθεια του.

Τα θέματα που «τρέχουν» ένα –ένα
-Ο Στεργος Χατζηκοσμάς υπέγραψε τελικά στον ΟΦΗ, με την Κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η ανακοίνωση μάλιστα της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργου Χατζηκοσμά που υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας . Ο Χατζηκοσμάς είναι μέσος κι έχει γεννηθεί στις 18/11/1992»

-Η περίπτωση του Φανούρη Γκινή στον οποίο έχει γίνει ήδη πρόταση, παραμένει στάσιμη όπως αναφέρθηκε χθες. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνισθεί στο περιφερειακό και πάλι, αυτή την φορά με την φανέλα του Διαγόρα, αλλά το θέμα του δεν παρουσίασε χθες καμιά εξέλιξη θετική ή αρνητική.

-Ο Σάββας Σκυλλαράκης που μέχρι την Πέμπτη γυμναζόταν με τους «κυανέρυθρους» στο βοηθητικό, χθες δεν πήγε στην προπόνηση κι όπως έγινε γνωστό ο μάνατζερ από τον οποίο εκπροσωπείται ο παίκτης, του πρότεινε να δοκιμασθεί σε ομάδα Γ΄.

-Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες των περιπτώσεων, ο Γιώργος Μαριεττάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Διαγόρα. Είναι στρατιώτης κι όπως είπε, δεν θέλει φέτος να αγωνισθεί σε καμιά από τις ομάδες του νησιού.

-Εκτός από τον Γιώργο Μαριεττάκη μάλλον «χάνεται» κι ο Αντώνης Κετσές. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε εξετάσεις πρόσφατα και όπως ειπώθηκε σχετικά μάλλον πέρασε σε σχολή μονίμων αξιωματικών. Αυτό σημαίνει πώς θα πρέπει να μην τον υπολογίζει για φέτος ο Διαγόρας.

Όλα αυτά σημαίνουν επίσης, πώς ο «γηραιός» θα χρειασθεί οπωσδήποτε μεταγραφές κι ευχή όλων είναι η επιτροπή ποδοσφαίρου του Μιχάλη Μέντου, να έχει κάνει τις ανάλογες επαφές και προς το οικονομικό κομμάτι της συμμετοχής του Διαγόρα στο περιφερειακό.
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου