powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πανάγος: Δ' Εθνική ο Διαγόρας

Ο Πανάγος μίλησε στην εφημερίδα «Δημοκρατική» σχετικά με τη συνάντηση που είχε ο ερασιτέχνης με τον μεγαλομέτοχο, Κώστα Χρυσοχοΐδη και σημείωσε ότι αρκετοί επιχειρηματίες έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν για να πάρουν μέρος οι «κυανέρυθροι» στη Δ’ Εθνική.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα ξεκινήσουμε να έχουμε επαφές με επιχειρηματίες και φίλους της ομάδας το αμέσως επόμενο διάστημα. Όμως, μπορώ να σας πω ότι ήδη αρκετοί με έχουν πάρει τηλέφωνο και με έχουν ενημερώσει ότι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα. Ακόμα όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες.
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο όπου προσπαθούμε να έρθει η ομάδα ομαλά σε εμάς, στον ερασιτέχνη Διαγόρα δηλαδή. Σε αυτό το επίπεδο συζητήσαμε και με τον μεγαλομέτοχο τον κ. Χρυσοχοΐδη. Ο στόχος μας είναι να μπορέσει ο Διαγόρας να κατέβει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».
Σχετικά με τη λειτουργία του Διαγόρα, συμπλήρωσε: «Ο ερασιτέχνης είναι δομημένος έτσι, που το κάθε τμήμα του αυτοδιοικείται. Το διοικητικό συμβούλιο έχει την υψηλή εποπτεία. Το ίδιο θα γίνει και με το ποδόσφαιρο. Όπως συνέβαινε δηλαδή και παλιά. Δεν θα αλλάξει κάτι».
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου