powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ


Με άλλη μια νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα του Διαγόρα με αντίπαλο τον αδύναμο Ηρακλή Μαριτσών με σκορ 0-8.
Ο προπονητής του Διαγόρα Λευτέρης Μαυρουδής γνώριζε την δυναμικότητα του αντιπάλου εξ αρχής, με αποτέλεσμα να δώσει ευκαιρία να ξεκινήσουν το παιχνίδι παιδιά που είναι μικρότερα σε ηλικία, και έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα.
Αυτό όμως δεν εμπόδισε καθόλου τους μικρούς να κάνουν την νίκη να φαίνεται εύκολη υπόθεση από την αρχή, δείχνοντας οτι και στις μικρότερες ηλικίες το ταλέντο είναι άφθονο.
Στο 4ο λεπτό λοιπόν μετά από λάθος της άμυνας ο Μάργαρης έκανε το πλασέ για το 0-1
Στο 7ο  ο ίδιος παίκτης με ωραία ενέργεια και πλασέ έκανε το 0-2
Στο 9ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας ο Τσίγκος έκανε το 0-3
Στο 14ο λεπτό ο Μανωλάκης σκόραρε για το 0-4 μετά απο ωραία κάθετη του Κανάρη.
Στο 30ο λεπτό ο Πλαστρούγκης συνεργάστηκε με τον Ρούφα από αριστερά έβγαλε την πάσα λίγο μέσα από την μικρή περιοχή εύκολο πλασέ από τον Βισβίκη 0-5
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαυρομάτης έπειτα απο κόρνερ του Κανάρη εκανε την προβολή για το 0-6
Στο 39ο λεπτό ο ίδιος παίκτης ανέβασε με πλασέ,και λάθος του τερματοφύλακα τον δείκτη του σκορ στο 0-7,και δυο λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από άλλη μια ωραία πάσα του Κανάρη χάνοντας ευκαιρία για το 0-8.
Το οποίο έγινε στο 56ο λεπτο ,έπειτα από   κόρνερ του Κανάρη,η αμυνα του Ηρακλη δεν κατάφερε να διώξει ,και στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ο Ρούφας κλείνοντας το σκορ του αγώνα στο 0-8.
Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά αλλά ιδιαίτερα άρεσαν οι Κανάρης που οργάνωσε όλο το παιχνίδι και ο Μάργαρης που ήταν πολύ επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία και μαχητικός.
Έπαιξαν οι: Σαμολαδάς, Τσίγκος, Σιδερής, Παυλίδης, Τσιβρινής, Καλοπετρής, Κανάρης, Μανωλάκης, Κούτσης, Βισβίκης, Μαργαρης .
Έπαιξαν επίσης οι: Ρούφας, Πλαστρούγκης, Κουρούνας, Μαυρομάτης, Νικολαίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου