powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

καλως ορισατε....

Καλησπερα σε ολους.
θελω κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι πρωτη φορα δημιουργω blog.οποτε καταλαβαινετε πως καποια λαθη στην εμφανιση η πολλες αλλαγες στην μορφη του θα ειναι μεσα στο προγραμμα.Δεν ειμαι ουτε δημοσιογραφος,ουτε παραγοντας στην ομαδα.Ειμαι απλα οπαδος που παρακολουθει απο κοντα.
Βασικος  λογος λοιπον δημιουργιας του blog ειναι πως ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα καποιο ιστοτοπο που να ενημερωνει τους οπαδους του διαγορα.
Του διαγορα που περναει αυτη την περιοδο ισως τις χειροτερες μερες της ιστοριας του.Τουλαχιστον για το ευρυ κοινο.Διοτι οσοι παρακολουθουν απο κοντα την ομαδα ξερουν οτι εχει μελλον.Ξερουν πως θα αναγεννηθει απο τις σταχτες της.
Απο οτι δειχνουν τα πραγματα ο Διαγορας θα αποβληθει απο το φετινο πρωταθλημα της football league εκτος συνταρακτικου απροοπτου.Οι επομενες ωρες θα δειξουν αν τα οικονομικα και οχι τα αγωνιστικα προβληματα θα οδηγησουν την ομαδα σε προωρο τελος στο φετινο πρωταθλημα.
Δεν θελω να ασχοληθω αλλο ομως με αυτα τα προβληματα.Πρεπει να γινει νεα αρχη ετσι κι αλλιως.Απο εδω λοιπον οποιος ενδιαφερετε θα ενημερωνετε για τα αγωνιστικα νεα και τα αποτελεσματα της ομαδας σε ολα τα επιπεδα.απο την πρωτη ομαδα,νεων.εφηβικο,παιδικο τζουνιορ.Οπως και το προγραμμα ολων των ομαδων μας.Βεβαια προς το παρον ξεχναμε την ομαδα του ανδρικου και νεων αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου