powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τα νέα του Διαγόρα

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα επανέλθει στις προπονήσεις του Διαγόρα ο Μιχάλης Τσελεπίδης. Ο νεαρός αμυντικός ζήτησε και πήρε άδεια για να πάει στην Αθήνα και να επιληφθεί ο ίδιος ενός οικογενειακού του προβλήματος κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει προπονηθεί εδώ και δυο μέρες τώρα.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα με απουσία ποδοσφαιριστή του. Οι υπόλοιποι γυμνάζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του και δείχνουν όλοι σε πολύ καλή κατάσταση. Μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες γυμνάζεται και ο Κυριάκος Καραγεωργίου ο οποίος εντείνει περισσότερο στον τομέα της φυσικής κατάστασης με σκοπό να ετοιμασθεί όσο γίνεται γρηγορότερα και να βοηθήσει τον Διαγόρα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
Ο 16χρονος Αντώνης Κυπριώτης είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας και προπονητή Μιχάλη Κυπριώτη ο οποίος βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο στην Αυστραλία. Ο νεαρός επέστρεψε στο νησί μας και γυμνάζεται πλέον κανονικά με τα υπόλοιπα παιδιά του Διαγόρα με σκοπό να μείνει στο νησί αλλά και στην ομάδα.

Για τον Αντώνη Κυπριώτη θα αποφασίσει φυσικά ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας που τον παρακολουθεί επιστάμενα.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΣΔ
Στο μεταξύ ο «γηραιός» περιμένει τις οριστικές αποφάσεις και την προκήρυξη που αφορούν τη διεξαγωγή φέτος του εφηβικού πρωταθλήματος. Ο Διαγόρας θέλει ηλικιακά να ισχύσει το μέτρο για γεννηθέντες τα έτη 1997-98 καθώς πέρυσι οι ηλικίες αφορούσαν τους γεννηθέντες του 1996-97.

Ο Διαγόρας αλλά και άλλες πολλές ομάδες της Δωδεκανήσου διαθέτουν πολλούς ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας και φυσικά το εφηβικό τους τμήμα στηρίζεται σε αυτούς.
rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου