powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Στον Διαγόρα ο Παλάζης

Ποδοσφαιριστής του Διαγόρα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Παλάζης που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και μένουν πλέον τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ενώ στον «γηραιό» έχουν βάλει στο… μάτι τους Αρχοντούλη, Φυλακούρη, Λαμάι και Σαλαμαστράκη!
Στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να επιστρέψουν στις υψηλότερες κατηγορίες και γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση είναι διατεθειμένοι να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.
Μέχρι στιγμής ο «γηραιός» της πόλης μας έχει συμφωνήσει με τον Λευτέρη Σκυλλά που αποτέλεσε την πρώτη κίνηση της ομάδας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» και δεύτερη είναι αυτή του Τάσου Παλάζη αφού απομένουν λεπτομέρειες για να ανήκει και επίσημα ο παίκτης στο ρόστερ του Διαγόρα.
Με την κίνηση αυτή, η ομάδα της Ρόδου ενισχύσει την επιθετική της γραμμής προσθέτοντας στην «μηχανή» της τον νεαρό σέντερ φορ που την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε καλή χρονιά με την φανέλα του Απόλλωνα Απολλώνων, ενώ έχει και εμπειρία από τα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου με τελευταία την παρουσία του στην ομάδα της Χάλκης πριν από δύο χρόνια.
Πέρα όμως από την συμφωνία με τον Τάσο Παλάζη, στον Διαγόρα όπως προαναφέραμε θέλουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά σ’ όλα τα επίπεδα.
Προς αυτήν την κατεύθυνση στην μεταγραφική λίστα του «γηραιού» έχουν προστεθεί έμπειρα ονόματα όπως αυτά του Γιάννη Αρχοντούλη, Σωτήρη Λαμάϊ, Μιχάλη Φυλακούρη και Γιώργο Σαλαμαστράκη.
Σαφέστατα πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις αφού οι τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είναι πραγματικά εκ των ηγετών στις ομάδες που αγωνίζονται.
Πάντως στον Διαγόρα είναι αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό ρόστερ και ήδη σε κάποιους από τους παίκτες που αναφέραμε έχει κάνει «κρούση» και περιμένει τις εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου