powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Παιδικό Πρωτάθλημα: Ο Διαγόρας στο «θρόνο» του

Μπορεί η ανδρική ομάδα να απογοήτευσε φέτος και να έδωσε μεγάλες πίκρες, όμως αν μη τι άλλο, οι ακαδημίες του Διαγόρα έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους οπαδούς της ομάδας, καθώς από τη μία πλευρά το Εφηβικό έκανε πολύ καλή πορεία, όμως το παιδικό τμήμα έφερε το όνομα του Διαγόρα στην κορυφή. Για να γίνει αυτό έπρεπε να περάσει πάνω από το «πτώμα» της αιώνιας αντιπάλου της, της Ρόδου, κάτι το οποίο κατάφερε τελικά με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0. Βέβαια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η λέξη «πτώμα» θα μπορούσε να βγει από τα εισαγωγικά, μιας και τα «ελάφια» ήταν κάκιστα έως και ανύπαρκτα στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να έρθει η επανάληψη για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο αγωνιστικά.
S0818150Το πρώτο ημίχρονο γενικά είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από την πλευρά του Διαγόρα, έβγαινε πολύ πιο απειλητικά στην επίθεση με τους Γκρίζη, Μανωλάκη και Κυπριώτη, όμως δεν ερχόταν η μεγάλη φάση. Από την άλλη πλευρά, η Ρόδος προβλημάτισε με την απόδοσή της. Το γκολ με το οποίο έγινε το 1-0 και στην ουσία λύθηκαν τα πόδια των παικτών από το άγχος, ήρθε στο 12’ με τον Γκρίζη να φεύγει μόνος του τετ-α-τετ μετά από λάθος του Σταμάτη Πελεκάνου και με διπλή προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού στο πρώτο πλασέ ο Γιανούλι ήταν πολύ σωστά τοποθετημένος.
Στην επανάληψη και με τον καυτό ηλιο να έχει κρυφτεί πίσω από τα σύννεφα, οι 22 παίκτες μπόρεσαν να έχουν καλύτερες ανάσες και τουλάχιστον η κυκλοφορία της μπάλας έγινε πολύ πιο άνετα. Και πάλι όμως ο Διαγόρας ήταν εκείνος ο οποίος κατάφερε να σκοράρει, αφού στο 7’ του δευτέρου μέρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κυπριώτη, έγινε το 2-0, με τον γκολκίπερ της Ρόδου να έχει μπλοκάρει, όμως ο διαιτητής και ο βοηθός αποφάνθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Μετά το 2-0 τα «ελάφια» ανέβηκαν κάπως, έκαναν δυο τρεις καλές φάσεις δεν μπόρεσαν ωστόσο να γίνουν ουσιαστικά απειλητικοί.
S0309075Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Λευτέρη Μαυρουδή να πανηγυρίζουν και τον τελευταίο λίγη ώρα αργότερα… στον αέρα, αφού οι παίκτες, τα «παιδιά» του, τον είχαν σηκώσει στον αέρα και τραγουδώντας το όνομά του τον «πέταγαν» στον αέρα, με τον ίδιο να απολαμβάνει τη στιγμή.

Συνθέσεις:
Ρόδος: Γιανούλι, ,Λικομέτι, Κατσιμπράκης, Πελεκάνος, Τσαταλιός, Πολυταρίδης, Γρύλλης, Τρέχας, Γανωτάκης, Ρόσι, Μιλόι. Επαιξαν και οι Διακοπαναγιώτου, Κουμέντος, Πελεκάνος Ι., Πατσίλης.
Διαγόρας: Σαμολαδάς, Κόρλος, Κούτσι, Κουρούνας, Βισβίκης, Μηχάι, Κανάρης, Μανωλάκης, Πλαστρούγγης, Κυπριώτης, Γκρίζης. Επαιξαν και οι Μαντικός ,Σακελλάρης, Καλοπετρής, Μπεκιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου