powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Εφηβικό-Κυρίαρχος στον ντέρμπι


Ο Διαγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στην Ρόδο, καθώς νίκησε με 1-0, σε έναν αγώνα με έντονο άρωμα μεγάλου ντέρμπι. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μόσχου πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με σύμμαχο τον αέρα, έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ (είχαν μάλιστα και 2 οριζόντια δοκάρια, με τον Καραγιάννη και τον Αυγενικό, στο 14' και στο 35' αντίστοιχα).
Στην επανάληψη, ο Διαγόρας βρήκε στόχο στο 45', με πλασέ μέσα από την περιοχή του συνήθη ύποπτου στα ντέρμπι υποδομών, ανάμεσα σε Διαγόρα και Ρόδο Γιώργο Παυλίδη (4 γκολ στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια) κάνοντας το 1-0.

 Η Ρόδος πάλεψε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς επιτυχία και ο Διαγόρας είχε ένα ακόμα δοκάρι, στο 70', με τον Γκρίζη. Τελικά, το σκορ παρέμεινε ως είχε με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν το «τρίποντο».
Διαιτησία: Ράδος - Γκίντα - Αναστασοπούλου
Διαγόρας: Σαμολαδάς, Αυγενικός, Μανωλάκης (70' Τσίγκος), Μπάρδης, Μανδαλιός, Τριανταφυλλίδης, Κεφαλάκης (79' Βισβίκης), Μόσχος (41' Γκρίζης), Λορένζος, Καραγιάννης, Παυλίδης.
Ρόδος: Ranxha, Σαλονίτης, Γιάννης (41' Κρητικός), Πελεκάνος, Αρνίταλης, Περαντινός, Διακανθός (69'Κατσιμπράκης), Πολυταρίδης, Dushku, Στεφανίδης, Rossi A. (70' Rossi M.)
Δείτε το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου