powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Βολεϊ- Πρωταθλητριες οι κορασίδες


Παρέμειναν αήττητες και στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν οι κορασίδες του Διαγόρα επικρατώντας της Τελχινίδας στο κλειστό της «τέντας» με 3 – 0 σετ. Έτσι η Νεφέλη Δικαστοπούλου και η παρέας της είναι από σήμερα δίκαια πρωταθλήτριες κορασίδων και θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στην Τελική φάση της Ζ΄ Περιφέρειας.
Στο σημερινό αγώνα οι αθλήτριες του Πάνου Δικαστόπουλου έπαιξαν πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση κόντρα σε μια Τελχινίδα που προσπάθησε αλλά δεν είχε τις επιθετικές λύσεις.
Στο 1ο σετ ο Διαγόρας πήρε διαφορά στο σκορ (11-6) αλλά οι φιλοξενούμενες ισορρόπησαν το ματς και ισοφάρισαν 15-15. Και πάλι όμως οι μικρές του Διαγόρα ξέφυγαν για να πάρουν τελικά το σετ με 25-18.
Στο επόμενο σετ ο Διαγόρας προηγήθηκε με 20-14 αλλά στο σημείο αυτό η αντίδραση της Τελχινίδας ήταν αποτελεσματική και το σκορ έγινε 20-19. Και πάλι όμως οι ‘κυανέρυθρες’ κατάφεραν και πήραν το σετ με 25-21.
Στο 3ο σετ και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό βόλεϊ με την Τελχινίδα να προηγείται με 16-19.
Ο Διαγόρας μπόρεσε όμως να καλύψει τη διαφορά και να κερδίσει και αυτό το σετ με 25-21.

ΓΣ Διαγόρας - ΡΣΦΠ Τελχινίς 3 - 0  σετ σε 79΄ (25-18 σε 24΄, 25-21 σε 29΄ και 25-21 σε 26)΄.
Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος): Νεφέλη Δικαστοπούλου, Μαριάννα Καραγιάννη, Αντιγόνη Καρυδάκη, Καλ. Σμαράγδη, Φ. Λιαράκου, Κατερίνα Χανιωτάκη, Πελαγία Καριδάκη, Μαριέτα Ταμβακά, Δέσποινα Χατζηνικολάου, Μαρίνα Τσακίρη, Κατερίνα Γιαλλουράκη και Ασημένια Μαλλιάκα (λίμπερο)
Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς): Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Λόρεν Γεροσάββα, Αγγελική Αγγελή, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Νικολέτα Αμορανίτη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Βάλια Παρασκευά, Αγγελίνα Κώτη, Γεωργία Λεσιώβα, Φεράχ Ντουμάνογλου, Μαρία Οικονόμου, Ελβίρα Ζέρβα, και Λουΐζα Τσαγγαράκη (λίμπερο)
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Νίκος Χατζησταυριδης και ο Σάκης Κυπριώτης.



News12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου