powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

H αποστολή του Διαγόρα

Ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να έχει τελικά την σύνθεση της αποστολής που πρέπει για να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό στην έδρα του και φιλόδοξο πρωταθλητή Πανναξιακό στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής το Σάββατο το απόγευμα στις 17.00 υπό το φως των προβολέων.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης πάει με την ομάδα του στην Νάξο έχοντας αρκετές ελλείψεις.
-Πρώτα από όλα δεν μπορεί να ταξιδέψει ο Ραφαήλ Φλεβάρης ο οποίος με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς
-Απών από την αποστολή είναι και ο Αντώνης Διακάκης που είναι τραυματίας .
-Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιώργο Τύρελη ο οποίος υποφέρει από την χονδροπάθεια Αυτός είναι ο λόγος που στην αποστολή του Διαγόρα για δεύτερη φορά φέτος μετέχει ο νεαρός Σαμολαδάς.
-Στην Ρόδο εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα με τον Περαμαϊκο θα μείνει και ο Κιόσκου .
Έτσι στον κόουτς της ομάδας συμπεριλαμβανομένου και του Αντώνη Κετσέ ο οποίος θα πάει στην Νάξο από την Αθήνα όπου βρίσκεται μένουν δεκαπέντε παίκτες οι οποίοι είναι οι Γιακούμαρος, Κενενούνης, Καραγιάννης, Κωσταντινίδης, Ιμεραλιλάϊ, Μπαούρης, Επιφάνης, Καραγεωργίου, Χατζηπέτρος, Κετσές, Μαριεττάκης, Πατούχος, Λάπας, Σαμολαδάς, Μπαρδης.
Αναφερόμενος στην αποστολή και στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Διαγόρα είπε: « Είναι γνωστό σε μας πώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που κυνηγάει τον τίτλο. Από την δική μας την πλευρά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την δική μας καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο αντιμετωπίζοντας και σε αυτό το μάτς πάρα πολλές δυσκολίες. Θα προσπαθήσουμε όμως να τις ξεπεράσουμε»
Αναμφίβολα η αποστολή του Διαγόρα είναι δύσκολη κι αυτή την φορά αλλά σε σχέση με τον αγώνα του α΄γύρου ο γηραιός είναι σαφέστατα καλύτερος και θα προσπαθήσει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την καλή εικόνα των τελευταίων αγώνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου