powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Εφηβικό-Χαλάρωσες; Το πλήρωσες

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι εφηβικού ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Απόλλων Καλλυθιών σε ένα παιχνίδι που ο Διαγόρας παρουσιάστηκε αγνώριστος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του.
Η λέξη χαλαρότητα ήταν αυτή που αντιπροσώπευε την εικόνα των περισσοτέρων παικτών με το ξεκίνημα του αγώνα οι οποίοι έδειχναν να έχουν υποτιμήσει τον αντίπαλο, κάνοντας αμέτρητα λάθη, πηγαίνοντας τις περισσότερες φορές δεύτεροι στην μπάλα, με τον Απόλλων από την άλλη να δείχνει μια πολύ καλή εικόνα χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.
Σε μία από τις αναλαμπές του Διαγόρα στο 25' και ενώ ο Διαγόρας άρχισε να πατάει καλύτερα ο Κεφαλάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν πάντως τίποτα ιδιαίτερο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με πιο σημαντική στιγμή  την χαμένη ευκαιρία πριν την λήξη του σε σουτ του Καρελλά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε τελείως διαφορετικά με σκοπό επιτέλους να παίξει ποδόσφαιρο και έκλεισε αμέσως στα καρέ του τον Απόλλωνα και πίεζε για ένα δεύτερο γκολ που θα τελείωνε το παιχνίδι.
Κάτι η ατυχία,κάτι η έλλειψη φαντασίας,κάτι οι πολλές ατομικές ενέργειες που δεν βγάζουν πουθενά κρατούσε τον Απόλλων μέσα στο παιχνίδι αφού ο Διαγόρας αδυνατούσε να βάλει ένα δεύτερο γκολ.
Την αδυναμία του Διαγόρα να τελειώσει το παιχνίδι ήρθε να συμπληρώσει και ο αστείος (το λιγότερο) διαιτητής του αγώνα, αφού 2 λεπτά πριν το τέλος έδωσε για αρχή ένα φάουλ, που κανένας δεν κατάλαβε, έξω από την περιοχή του Διαγόρα και με την εκτέλεση του φάουλ άφησε να συνεχιστεί η φάση παρά το καθαρότατο κοντρόλ με το χέρι παίκτη του Απόλλων και στην  συνέχεια μπήκε το γκολ της ισοφάρισης φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-1.
Οι παίκτες του Διαγόρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή με αποτέλεσμα να περάσουν τα λεπτά,να πέσουν και κάποιες κίτρινες κάρτες και έτσι να τελειώσει το παιχνίδι.
Αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση των παικτών του Διαγόρα και το πλήρωσαν στο τέλος.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Σαμολαδάς, Λάππας, Μπάρδης, Κουλούμπρης, Αυγενικός, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Καραγιάννης, Καρελλάς,Κεφαλάκης.
Επίσης οι: Γκρίζης, Τσιμπιδάκης, Μηχάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου