powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δυο στα δυο το εφηβικό


Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια για το εφηβικό πρωτάθλημα πέτυχε ο Διαγόρας που επικράτησε με 2-0 της Νίκης Ρόδου στο γήπεδο του Καρακόνερου.
Η ομάδα του Γιώργου Μόσχου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη.
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τριανταφυλλίδης πέρασε μία κάθετη στον Καρελλά ο οποίος έπιασε ένα ωραίο σουτ μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Στο 5ο λεπτό σε θέση βολής ο Αυγενικός αλλά το σουτ βρήκε στα σώματα.
Αμέσως στο επόμενο λεπτό φοβερή ενέργεια του Φλεβάρη στον χώρο του κέντρου,ο οποίος πέρασε δεξιά στον Κεφαλάκη που προωθήθηκε και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε μια παράλληλη μπαλιά στον Κουλούμπρη που πλάσαρε για το 1-0.
Φτάνοντας στο 10ο λεπτό ο Καρελλάς βρήκε ωραία τον Κεφαλάκη που έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ.
Στο 14ο λεπτό και 16ο λεπτό Τριανταφυλλίδης και Φλεβάρης δοκίμασαν σου έξω από την περιοχή  απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας της Νίκης.
Κάπου εκεί και μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο Διαγόρας φάνηκε να κατεβάζει ταχύτητα και έτσι φτάσαμε στο 32ο λεπτό όταν ο Κεφαλάκης έγινε ξανά επικίνδυνος αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο άουτ.
Έτσι φτάσαμε στο 36 όταν ο Μανωλάκης εκτέλεσε το κόρνερ στην καρδιά της περιοχής ο Καρελλάς έπιασε το σουτ, νικήθηκε αρχικά από τον τερματοφύλακα αλλά στην επαναφορά δεν άφησε περιθώρια κάνοντας το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας έχασε μετά από 2 λεπτά από το ξεκίνημα άλλη μια ευκαιρία με σουτ του Φλεβάρη με την μπάλα να περνάει άουτ.
Έπειτα ο Διαγόρας έδωσε ελαφρώς χώρο στην Νίκη Ρόδου και έπαψε να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος με εξαίρεση κάποια σουτ του Φλεβάρη που δεν βρήκαν στόχο.
Τελευταία φορά επικίνδυνος ο Διαγόρας έγινε στο 22 με ατομική ενέργεια του Καρελλά και σουτ που βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών και σε πλασέ του Αυγενικού 2 λεπτά αργότερα που βρήκε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Σε γενικές γραμμές ο Διαγόρας έπιασε κατά διαστήματα καλή απόδοση και έφτασε σε μια εύκολη νίκη, με πολλά παιδιά να έχουν καλή απόδοση, αλλά εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Φλεβάρης.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν: Μπαριανάκης, Σιδερής, Μανδαλιός, Τσιμπιδάκης, Μανωλάκης, Φλεβάρης, Τριανταφυλλίδης, Κουλούμπρης, Κεφαλάκης, Αυγενικός, Καρελλάς.Γκρίζης, Βισβίκης, Κανάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου