powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ



Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα (Τετάρτη) στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ο Διαγόρας ηττήθηκε με 2 – 1 από τον Ευαγόρα στο δεύτερο φετινό του φιλικό παιχνίδι. Αν και τις δυο ομάδες τις χωρίζουν δυο κατηγορίες, εντούτοις οι «πράσινοι» του Γιώργου Σάββενα έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι. Απολύτως λογικό βέβαια καθώς το πρωτάθλημα τους αρχίζει σε μερικές ημέρες. Όμως, ο Διαγόρας για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός στην Δ’ Εθνική θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ μέσα στον Σεπτέμβριο ενώ κατά τα φαινόμενα θα χρειαστεί και άλλη μεταγραφική ενίσχυση.
Το σκορ άνοιξε για τους «κυανέρυθρους» ο Γκινής με κεφαλιά στο 2’ αλλά στο 35’ ο Βαρέλης με πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 74’ ο Αμοιρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Μίαρης
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μπιλιάς, Τσιοώνης, Ντόστι, Αλαφάκης, Φυντικάκης, Σάββενας, Κούτσι, Αμοιρόπουλος, Καλούδης, Βαρέλης, Πλαγγέντης (Έπαιξαν και οι Τσάκε, Β. Αγγελόπουλος, Τσομάνι, Παναγιώτου, Παπαχριστοδούλου, Λυμππέρης, Μαθιός, Φράγκος και Κωνσταντίνου)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τύρελης. Αρφαράς, Κωνσταντινίδης, Χατζηπέτρος, Μιχαλόπουλος, Καραγεωργίου, Φλεβάρης, Ζωάννου, ΙμεραλιλάΪ, Διακάκης, Γκινής (Έπαιξαν και οι Τόππος, Πόγιας, Ζούνης, Καραγιάννης, Τσαγγάρης, Κιόσκου, Μπάρδης και Γιακουμάρος)
News12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου