powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....


Ο Χαλίλ Κιλασίν είναι ο αμυντικός που αναζητούσε ο Μιχάλης Τσιβρινής για να εντάξει στο δυναμικό του Διαγόρα. Ο υψηλόσωμος κεντρικός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Ρόδο και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του «γηραιού» για τον επόμενο χρόνο.
Μάλιστα αναμένεται να ενταχθεί τις επόμενες ημέρες στο δυναμικό της ομάδας, καθώς υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και απολύεται στις αρχές του Οκτώβρη. Ο Κιλασίν έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ήλιο και πέραν της Ρόδου, έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλυθιών, Ο.Φ.Ιεράπετρας και Αία Σαλαμίνας.
Παράλληλα στον Διαγόρα βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Φανούρη Γκινή, που επίσης πέρσι αγωνίστηκε στην Ρόδο. Ο Γκινής έχει δεχθεί πρόταση από τους «κυανέρυθρους» και αναμένεται η απάντηση του. Ο 29χρόνος μεσοεπιθετικός περιμένει να δει αν υλοποιηθούν τα όσα ζήτησε κι αν βρει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Αν όχι τότε ο Διαγόρας δείχνει να κερδίζει την μάχη για την μεταγραφή του. Τέλος να αναφέρουμε πως στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν οι Τσαμπίκος Νικολέττος και Στάθης Γεωργαλλής, που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα του συλλόγου.
xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου