powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΘΥΡΑ 6: Δύναμη του Διαγόρα πάντα ήταν η ενότητα του

Την άποψη του πως ο Διαγόρας πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχει στη Δ’ Εθνική, εξέφρασε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας «Θύρα 6».
Η επιστολή των «κυανέρυθρων» οπαδών αναφέρει:
''Θεωρούμε υποχρέωση μας, προς ενημέρωση όλων των μελών αλλά και όλων των φιλάθλων του νησιού, να τοποθετηθούμε τούτη τη δύσκολη ώρα για τον αγαπημένο μας ιστορικό Διαγόρα. Να είστε όλοι σίγουροι ότι παρακολουθούμε από πολύ στενά και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην ομάδα μας. Πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση των οργανωμένων φιλάθλων του Διαγόρα είναι η συμμετοχή της ομάδας μας στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.
Οποιαδήποτε φωνή εντός και εκτός του σωματείου μας, που εκφράζει την άποψη ότι η ομάδα μας πρέπει να αφανιστεί τουλάχιστον για ένα χρόνο και στη συνέχεια- αν και εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις- να συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, τη θεωρούμε απλά απαράδεκτη και ντροπιαστική για την ίδια την ομάδα μας. Ο Διαγόρας δεν τα παράτησε ποτέ και αυτό δεν θα γίνει ούτε τώρα.
Στην αιωνόβια περήφανη ιστορία του, αντιμετώπισε πολύ χειρότερες καταστάσεις από τη σημερινή μα πάντα οι εκάστοτε διοικούντες αλλά και ο κόσμος του δεν σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Αυτό θέλουμε να γίνει και τώρα γιατί πολύ απλά θεωρούμε ότι ντροπή δεν είναι να τα βάζεις με τα προβλήματα και να αντιμετωπίζεις ως το τέλος, ντροπή και εξευτελισμός είναι να αδρανοποιείς (για μας να σκοτώνεις) μία ομάδα 108 ετών. Δύναμη του Διαγόρα πάντα ήταν η ενότητα του. Αυτό ακριβώς πιστεύουμε ακράδαντα και εμείς.
 Ο δρόμος είναι ένας και η ταμπέλα γράφει Δ’ Εθνική. Πισογυρίσματα και παραδόσεις άνευ όρων δεν ταιριάζουν ούτε στο κύρος, ούτε στο όνομα αλλά πάνω απ’ όλα δεν ταιριάζουν στην ιστορία του Διαγόρα μας.
 Όλοι εμείς που αγαπάμε τον Διαγόρα πρέπει τώρα αμέσως να δηλώσουμε ‘’παρών’’ και να σταθούμε στο πλάι της διοίκησης μας, στο δύσκολο αγώνα που κάνει. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε Διαγορίτης και κάθε Διαγορίτισσα από την κορυφή ως τον πιο μικρό οπαδό της ομάδας μας θα κάνει αυτό που προστάζει η καρδιά του. Θα επανέρθουμε σύντομα με νεότερη ανακοίνωση. Η ιστορία συνεχίζεται''
12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου