powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μηνύματα αισιοδοξίας

Αρκετά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που απορρέουν σχετικά με την επόμενη μέρα στον Διαγόρα.Σε χθεσινό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε και ήταν το δεύτερο κατά σειρά μετά το τέλος της φετινής σεζόν, παρευρέθηκαν πολλά άτομα τα οποία δείχνουν διατεθειμένα να βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο για το καλό της ομάδας.
Οι Αντώνης Γεωργιάδης, Γιώργος Χαπίπης, Γιώργος Μιχελαράκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μανώλης Γλυνός, Γιάννης Ζερβός, Ανδριάνα Μπαφίτη, Χρύσανθος Κάζος, Μανώλης Κούκουλας, Γιώργος Κουρούνας και Βασίλης Φραγκεσκάκης συζήτησαν πολλά θέματα τα οποία απασχολούν τις τελευταίες μέρες τον “γηραιό”.
Αξίζει να αναφερθεί πως όλοι μαζί προσπαθούν να βρούν και άλλους ανθρώπους που είτε έχουν ήδη υπηρετήσει από διάφορα πόστα τον Διαγόρα, είτε ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά για πρώτη φορά εν όψει της ερχόμενης σεζόν προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί κανονικά στα γήπεδα του περιφερειακού πρωταθλήματος και να έχει μια άξια παρουσία. Παράλληλα, να πούμε πως υπάρχει διάθεση από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στην ομάδα και να την στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους προς αυτήν.
www.xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου