powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ


Τις τελευταίες του ελπίδες για διεκδίκηση του εφηβικού πρωταθλήματος έχασε η ομάδα του εφηβικού του Διαγόρα μετά την ήττα από τον Φοίβο Κρεμαστής με σκορ 4-2.
Σε έναν αγώνα που είχε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και παρατράγουδα μια και οι παράγοντες του σωματείων του Φοίβου, όπως και στους περισσότερους αγώνες του εφηβικού φέτος έκαναν τις γνωστές παρανομίες, όπως αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών και φυσικά την συνηθισμένη τώρα πιά στους αγώνες του εφηβικού πλαστοπροσωπία.
Έτσι μια ομάδα που στον πρώτο γύρο δέχθηκε 5 γκολ σήμερα παρουσιάστηκε πραγματικά μεταμορφωμένη και κέρδισε δίκαια την ομάδα του Διαγόρα, κάνοντας το καθήκον της ,δηλ.να διδάξει στα μικρά παιδιά το ευ αγωνίζεσθε.(Και όχι με κάθε τρόπο να νικήσω τον Διαγόρα και στους υπόλοιπους αγώνες να κατεβάζω 12χρονα).
Στο καθαρά αγωνιστικό της ημέρας ο Διαγόρας μπήκε καλύτερα από τον Φοίβο στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά δεν διατήρησε την υπεροχή για πολύ.
Η ομάδα του Φοίβου ανέβηκε στο γήπεδο και το παιχνίδι έγινε ισορροπημένο.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του Φοίβου στο 11ο λεπτό ο Διαγόρας υπέπεσε σε πέναλτι έπειτα από ανατροπή που έκανε ο Αυγενικός. Εκτελέστηκε και έγινε το 1-0.
5 λεπτά αργότερα έπειτα από αντεπίθεση και ενώ δεν σταμάτησε η φάση για οφ σάιντ έγινε το 2-0.
Στο 21ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Τριανταφυλλίδη από δεξιά  στην προσπάθεια του αμυντικού του Φοίβου να διώξει, παραλίγο να γίνει το αυτογκόλ, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι,και στην επιστροφή ο Καμμάς με το στήθος έκανε το 2-1.
Πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Φοίβος χτύπησε στην αντεπίθεση και έκανε το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε πάλι καλύτερα από τον Φοίβο και προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση.
Έπειτα από 10 λεπτά πίεσης ο Καμμάς έκανε το 3-2 κάνοντας τους μικρούς να πιστέψουν στην ανατροπή.
Η πίεση συνεχίστηκε και ο Διαγόρας μάλιστα είχε δύο δοκάρια, έπειτα από απ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κεφαλάκη που βρήκε οριζόντιο και βγήκε άουτ και απ ευθείας κόρνερ του Κουλούμπρη που χτύπησε στο εσωτερικό του κάθετου δοκαριού και έπειτα έδιωξαν οι αμυντικοί του Φοίβου.
Ο Διαγόρας προσπάθησε βγήκε όλη η ομάδα μπροστά,έκανε αρκετά σουτ που δεν βρήκαν στόχο και έτσι σε άλλη μια αντεπίθεση 3 λεπτά πριν το τέλος ο Φοίβος έκανε έυκολα το 4-2.
Γενικά μέτρια η εικόνα της ομάδας που έχει χτυπηθεί από πολλές ελλείψεις από τραυματισμούς και από κάποιους παίκτες εκτός φόρμας το τελευταίο διάστημα.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν:Oικονόμου, Κιόσκου, Αλάγιαλι, Αυγενικός, Καρασάββας Μ., Καρασάββας Γ., Τριανταφυλλίδης, Λάππας, Κουλούμπρης, Κεφαλάκης, Καμμάς.
Επίσης οι: Τσιμπιδάκης, Καζάντης
Για τον Φοίβο έπαιξαν: ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ...

8 σχόλια:

  1. πως κάνετε έτσι μόνο ένας μπήκε που δεν είχε δελτίο ! και αυτός του 1997 ... Δηλαδή αν δεν ήταν αυτός θα κερδίζατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου θες θα σου απαντησω.Ο ιδιος ο παραγοντας του Φοιβου μου ειπε οτι ηταν 2.Και δεν ξερω την ηλικια του.Φαντασου ποσοι ηταν....Και το θεμα δεν ειναι στον αριθμο ειναι στην νοοτροπια.Αν θελαμε το παιχνιδι θα καναμε ενσταση και θα το παιρναμε με την λογικη σου....Αλλα μιλαμε για νοοτροπια που υπαρχει σχεδον παντου.Και οχι για το αποτελεσμα.Αν δεις παλαιοτερα εχω γραψει και σε αγωνες που νικησαμε και ευκολα, για τις παρανομιες που γινονται...
    Αλλο το αποτελεσμα και αλλο οσα συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akouste loipon anthrwpoi tou diagora...o paixtis pou maxosastan toso gia na vrite pos ton lene pou einai kai ta sxetika eixe paiksei kai ston prwto guro olo to paixnidi...apla den eixane paiksei oi perissoteroi paixtes apo tin prwti omada , episis i omada douleve poli sklira auton ton mina kai pio poli edose vasi se autin tin evdomada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια καταλαβαινετε οτι δεν μιλαμε για αποτελεσμα?Μιλαμε για τα οσα γινονται...Και δεν ειμαι ανθρωπος του Διαγορα,ουτε σε διοικηση ουτε σε προπονητικη ομαδα...Ειμαι φιλαθλος...Αν τον Διαγορα τον ενδιεφερε το αποτελεσμα θα το επαιρνε...Αλλα ο ιδιος ο Μοσχος ειπε επειδη ημουν μπροστα δεν θα κανω τιποτα.Απλα πειτε την αληθεια.Αναρωτιεμε ποιο το νοημα.Και του παικτη το ονομα το ξερω κι εγω και οι ανθρωποι του Διαγορα.Δεν θελω να πω κατι αλλο,απλα να σου πω οτι ειναι παρανομο.Ολο λεμε δεν πειραζει δεν πειραζει στην Ελλαδα και δεν αλλαζει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως ασχετα με το οτι εγινε αυτη η ομαδα που παρουσιασε ο Φοιβος ηταν η καλυτερη που εχω δει φετος....Τουλαχιστον οτι ειδα σημερα.Σιγουρα γινετε καλη δουλεια και μπραβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ λέω την αλήθεια ήταν 2 παιδιά που κατάγονται από την Αλβανία ... Και δεν μπορούν να βγάλουν δελτίο διότι έχουν κάποιο πρόβλημα(ποιο δεν ξέρω ...) τα παιδιά είναι ο ένας του 1997 και ο άλλος του 1998 ... Ήρθε ο παίχτης σας ο Αριστείδης και είπε πως αν ο Φα..όν δεν έπαιζε θα κερδίζατε ... Θέλω να μου πει ο ίδιος τι έκανε ο Φα..όν επειδή έβαλε το goal μήπως! Και αν ξέρετε δεν το έκανε μόνο ο Φοίβος αυτό το πράγμα το έχουν κάνει και άλλες ομάδες όπως μία άλλη που στο τέλος την κερδίσατε ενώ δεν έχει ομάδα μην πω όνομα ... ! Εγώ είμαι Διαγόρας ποτέ δεν ήμουν ΡΟΔΟΣ αλλά με αυτά που έγιναν χθες ... Τώρα ότι και να κάνετε το χάσατε εκτός και αν κάνει βλακεία ο Διγενής ... Να ξέρετε ότι πάντα ΔΙΑΓΟΡΑΡΑ θα είμαι και θέλω να το πάρει ο Διαγόρας και όχι ο Διγενής ... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. bravo file xeroumoume oti kamia omada den paei ton digeni alla giati sas kaiei toso polu auto to prwtathlima den mporw na katalavw :@

      Διαγραφή
  7. Ενταξει δεν ειναι θεμα αν κερδιζαμε η οχι...Και να πω την αληθεια δεν ειναι και εγκλημα για εμενα που βαλατε πιο μικρα παιδια,εστω και χωρις δελτιο.Αλλα ειναι λαθος οπως και να το δουμε.
    Καποιες αλλες ομαδες κανουν τα εκληματα,μην επεκταθουμε ποιες που βαζουν φανταρους να παιζουν με 14χρονα,δηλ. βαζουν σε κινδυνο τα αλλα παιδια.Δεν ειναι τυχαιο που εκαναν διαφορετικες κατηγοριες αναλογα με την ηλικια.Δεν υπαρχει διαφορα μονο στην αποδοση αλλα και στην δυναμη,βαρος κ.λ.
    Ξερω ποιες ομαδες λες και πραγματικα ειναι μεχρι να παει κανενα γουρουνι 100 κιλα να χτυπησει κανενα παιδακι ασχημα,εστω κατα λαθος.Να δω μετα τι θα λενε....Τελος παντων παει περασε...
    Ας παιρνουν πρωταθλημα και αλλες ομαδες δεν κανει κακο.Το ζητημα στις ηλικιες αυτες ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος.
    Και ο Φοιβος θα μπορουσε να πρωταγωνιστήσει στο u17 αν κατεβαζε αυτη την ομαδα συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή