powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ....


Μεγάλη εμφάνιση και νίκη πέτυχε το παιδικό του Διαγόρα στον ημιτελικό των play off του παιδικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Ρόδου με σκορ 4-1
Η ομάδα του Διαγόρα απέδειξε ότι δίκαια τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και μετέτρεψε το μεγάλο ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο.
Με το ξεκίνημα του αγώνα ο Διαγόρας που μπήκε δυνατά έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα.
Στο 2ο λεπτό ο Καραγιάννης έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια από δεξιά πέρασε όποιον βρήκε και έκανε την σέντρα με τον Μαυρομάτη να πιάνει την κεφαλιά ελάχιστα άουτ.
Στο 5ο λεπτό σουτ του Τριανταφυλλίδη υπό πίεση άουτ.
Στο 9ο λεπτό ο Μπάρδης εκτέλεσε απ ευθείας φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα αουτ.
Στο 10ο λεπτό ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ.
Ο Καραγιάννης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα,στο 12, ο Αυγενικός χόρεψε την άμυνα της Ρόδου από αριστερά έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Γκρίζη που πλάσαρε έυκολα για το 2-0.
Στο 14ο λεπτό παραλίγο το 3-0 με σουτ του Κυπριώτη έξω απο την περιοχή.
Στο 21ο λεπτό Τριανταφυλλίδης με Γκρίζη συνεργάστηκαν σωστά πάσα του τελευταίου στον Μαυρομάτη ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 3-0.
Στο 26ο λεπτό ο Καραγιάννης σε άλλο ένα σουτ εκτός περιοχής απόκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 33 άλλη μια ωραία ενέργεια του Αυγενικού,έβγαλε σε θέση βολής τον Γκρίζη, ελάχιστα άουτ το πλασέ του.
Στο 36ο λεπτό σουτ του Τριανταφυλλίδη απέκρουσε σταθερά ο τερματοφύλακας.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Διαγόρας μπήκε κάπως πιο χαλαρός,αν και πάλι πήγε να σκοράρει με κεφαλιά του Μπάρδη που κατέληξε άουτ.
Η Ρόδος μπήκε αφυπνισμένη και πήρε τον έλεγχο του αγώνα,με αποτέλεσμα να πιέσει και μετά απο 10 λεπτά να  μειώσει σε 3-1.
Αμέσως ο Διαγόρας πήρε μπροστά και στο 14ο λεπτό είχε ευκαιρία για τέταρτο γκολ σε σουτ του Τριανταφυλλίδη έξω απο την περιοχή λίγο άουτ.
Στο 15ο λεπτό ο Μαυρομάτης λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά το πλασέ του βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 22ο λεπτό όμως δεν αστόχησε και έπειτα απο πλάγιο του Αυγενικού που έφτασε στην μικρή περιοχή και ωραία πάσα του Καρελλά  πλάσαρε αριστερά για το 4-1.
Στο 22ο λεπτό ο Μιτζιρίκης απέτρεψε το 4-2 με ωραία απόκρουση απο σουτ μέσα απο την περιοχή και πριν προλάβει η μπάλα να πάει σε αντίπαλο καθάρισε την φάση ο Κανάρης.
Από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανείς αλλά μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Μπάρδης που ήταν ο βράχος της άμυνας,και μαζί πολύ καλή όλη η αμυντική γραμμή, ο Αυγενικός με κάποιες απρόβλεπτες ενέργειες και αστείρευτο πάθος και οι Καραγιάννης,Τριανταφυλλίδης που τα έδωσαν όλα αν και έπαιζαν πάνω απο 1 ημίχρονο τραυματίες.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μιτζιρίκης, Μπάρδης, Τσίγκος, Μανωλάκης, Κούτσι, Τριανταφυλλίδης, Καραγιάννης, Γκρίζης, Αυγενικός, Κυπριώτης, Μαυρομάτης.
Έπαιξαν και οι:Κανάρης, Τσιβρινής, Ρούφας, Καλοπετρής.
Ευχαριστούμε την Μαρία για τις ωραίες τις φωτογραφίες άλλη μια φορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου