powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ...

Τίποτα το νεότερο δεν υπήρξε για την ομάδα του Διαγόρα. Οι "κυανέρυθροι" ως γνωστό, το πρώτο που περιμένουν είναι η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν προκειμένου να μην μπορέσει το ΙΚΑ να πάρει από την football league τα χρήματα της επιχορήγησης, κάτι που θα σημάνει το τέλος της ομάδας, καθώς δεν θα υπάρχει πλέον άλλο διέξοδο για τους "κυανέρυθρους" της Ρόδου.

Είναι η μοναδική περίπτωση για να μπορέσει να «συνέλθει» ο Διαγόρας και φυσικά να αγωνισθεί. Το κακό είναι πώς η μια αναβολή έκδοσης της απόφασης διαδέχεται την άλλη κι αυτό προβληματίζει περισσότερο, εκείνους που περιμένουν θετική εξέλιξη στο θέμα. Υπάρχουν και παράγοντες της ροδίτικης ομάδας, οι οποίοι ερμηνεύουν διαφορετικά αυτή την αργοπορία.

Η αλήθεια είναι πως ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Διαγόρας, Νίκος Παπαϊωαννου, περίμενε και την Παρασκευή για αρκετές ώρες το Διοικητικό Πρωτοδικείο για την απόφαση. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος πάντως «Και σε μένα έρχονται θετικά μηνύματα» τόνισε χαρακτηριστικά και ολοκλήρωσε την σκέψη του λέγοντας πώς «Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Πρέπει να πάρω την απόφαση εγγράφως στα χέρια μου για να μπορώ να σας κατατοπίσω» είπε ο κ. Παπαϊωαννου.

Πιθανότερη ημέρα ανακοίνωσης πλέον της απόφασης, καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, είναι η Δευτέρα κι ο Διαγόρας είναι υποχρεωμένος να περιμένει την πιο ουσιαστική απόφαση ίσως στο ανοιχτό μέτωπο που υπάρχει. Υπενθυμίζεται πώς η εξέταση του φακέλου αλλά και της ανάκλησης του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ, θα γίνει πια μετά το Πάσχα στις 24 Απριλίου, ενώ και η εξέταση της συμμετοχής από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της football league, θα γίνει σε πολύ κοντινή ημερομηνία.
ΠΗΓΗ mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου