powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΓΟΡΑΣ


Μεγάλη εμφάνιση και νίκη σήμερα για το εφηβικό του Διαγόρα με αντίπαλο την ομάδα της Ρόδου στο γήπεδο του Καρακόνερου.
Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Μόσχου (σημ. τέσσερις κατηγορίας παίδων) έβγαλαν πάθος,ταλέντο και αποφασιστικότητα σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και παρόλο που είχαν να αντιμετωπίσουν και παίκτες με συμμετοχές στην Δ εθνική κατάφεραν να επιβληθούν με σκορ 0-3 και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με παιχνίδι παραπάνω, που τους κρατάει ζωντανούς στην κούρσα για το πρωτάθλημα.
Μετά από ένα μισάωρο μοιρασμένου παιχνιδιού και κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν φτάσαμε στην φάση του 32 στην οποία ο Καμμάς, που έκανε μεγάλη εμφάνιση, έκλεψε,μπήκε στην περιοχή και αφού άδειασε έναν αντίπαλο, αυτός τον τράβηξε ανατρέποντας τον, και έτσι κέρδισε πέναλτι.
Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Κεφαλάκης ο οποίος δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια από αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο Καρακόνερο.
Η ομάδα δεν σταμάτησε εκεί,και έτσι φτάσαμε στο 36.
Ο Κιόσκου εκτέλεσε το φάουλ γεμίζοντας προς τα δεξιά,ο Κεφαλάκης πρόλαβε και γύρισε πριν περάσει άουτ  και ο επερχόμενος Παυλίδης με κεφαλιά σκόραρε κάνοντας το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας συνέχισε την καλή του εμφάνιση και ευτύχισε να πετύχει τρίτο γκολ όταν ο Καρελάς που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι έβγαλε μια άψογη  πάσα με το κεφάλι στον Καμμά,μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε κάνοντας το τελικό 0-3.
Διακριθέντες δεν υπάρχουν από το σημερινό παιχνίδι μια και όλη η ομάδα πήγε πολύ καλα...
Για την ομάδα μας έπαιξαν οι: Oικονόμου, Κουρούνας. Αλάγιαλι, Κουλούμπρης, Αυγενικός, Λάππας, Κιόσκου, Τριανταφυλλίδης, Παυλίδης, Κεφαλάκης, Καμμάς.
Επίσης οι : Kαρασάββας Γ., Καρασάββας Μ., Καρελάς, Καζάντης, Κουρούνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου