powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ

Για προσωπικούς λόγους έφυγε από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που δεν άντεξε την αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ρόδο.
Με αιτιολογία τους προσωπικούς λόγους ο Δημήτρης Μαγαφίνης έλυσε την συνεργασία του με τον Διαγόρα, αφού συμπλήρωσε τρεις εβδομάδες στο νησί της Ρόδου χωρίς να έχει αγωνιστεί η ομάδα σε επίσημο ματς. Στο διάστημα της διακοπής ανέλαβε τον Διαγόρα που μάλιστα έκανε αρκετές μεταγραφές για να ενισχύσει το ρόστερ του, αλλά τελικά δεν πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο σε αγώνα της Football League. Η κατάπτωση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει κάνει πολύ δύσκολα τα δεδομένα για την ομάδα του Διαγόρα που ακόμη και αν επιστρέψει στο πρωτάθλημα μετά την εκδίκαση της 8ης Μαρτίου τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν.
Αν επιστρέψει πάλι η ομάδα στο πρωτάθλημα πιθανότατα χρέη προπονητή θα αναλάβει πάλι ο Μιχάλης Τσιβρινής.
Ο πρώην πλέον προπονητής του Διαγόρα αποχαιρέτησε τους παίκτες του την Πέμπτη (01/03) χωρίς να προλάβει να κάνει ντεμπούτο σε επίσημο ματς. Ωστόσο, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία τους προς τους «κυανέρυθρους», άφησε τους νεαρούς με το... στόμα ανοικτό καθώς τους είπε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εάν φτιάξουν τα πράγματα, τότε θα επιστρέψω»!Φυσικά, το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας αποκλείεται, με τον Μιχάλη Τσιβρινή να αναλαμβάνει εκ νέου και τους άνδρες, αναμένοντας το... θαύμα της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
ΠΗΓΗ flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου