powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ:«Δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια!»

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, με βάση το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, φέρνει τον Διαγόρα εκτός έδρας, να αντιμετωπίζει στην Μυτιλήνη την ομάδα της Καλλονής. Ο "γηραιός" θέλει να πάει εκεί και να παλέψει για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, έχοντας όλα τα όπλα στην φαρέτρα του κι ο νέος τεχνικός της ομάδαςΔημήτρης Μαγκαφίνης, κάνει ότι είναι δυνατόν για να το καταφέρει. Φυσικά θα γνωρίζει τι θα πράξει στην Καλλονή, ίσως και την Πέμπτη, όταν δηλαδή θα του δοθεί το ΟΚ από την Διοίκηση, για την παραλαβή των δελτίων των νεοαποκτηθέντων από την ΕΠΟ. 

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να πάρει την ασφαλιστική ενημερότητα η ΠΑΕ Διαγόρας, κάτι που είναι πολύ πιθανόν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, να γίνει και εντός της ημέρας, καθώς έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις και είναι καθαρά τυπικό το θέμα της απόκτησης και αυτής της ενημερότητας,  

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ήταν σαφής το βράδυ της Τετάρτης, μιλώντας για την ομάδα: «Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε να διαλέγουμε παιχνίδια. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλα τα παιδιά στην ομάδα. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για όλους. Θα δίνουμε τα πάντα σε όλους τους αγώνες μέσα κι έξω από την Ρόδο. Πρέπει να διεκδικούμε την επιτυχία σε κάθε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο».
 
Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, πέρα από την εικόνα που θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης περιμένει στην προπόνηση και τους Σπύρο Ματεντζίδη και Σάββα Μπαούρη, που ήταν τραυματίες, αλλά και τον νεαρό Αλμπερτ Ρούσσο, που ήταν με την Εθνική ομάδα των Παίδων, με την οποία βρισκόταν σε προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Οι "κυανέρυθροι" θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι και το Σάββατο, όταν αναχωρήσει η ομάδα για την Μυτιλήνη και τον αγώνα με την Καλλονή. 

ΠΗΓΗ http://mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου